Lise çağlarımda durumum böyleydi. Grafik Tasarım alanından ilerlemiştim 1 sene önce bu alanda ilerleyemeyeceğime karar verdim. Basit işler değil devlet kurumlarına ve futbol takımlarına çalışmalar yaptım ama yok olduğum yerde sayıyordum. E-Ticaret düşündüm sermayem olmadığı için giremedim eğer iyi bir ürün fikri varsa aklında bu yönde şansını deneyebilirsin. En sonun da bir girişim fikri geldi aklıma. Fakat bu girişim Yazılım alanındaydı. Bir çok girişim araştırdım analiz ettim hepsinin temelinde yazılım olduğunu anladım. PruductHunt üzerinden kontrol edebilirsin örnek çalışmaları. Keşke dediğim bir andı. Sana tavsiyem ilgin varsa yapabileceğine inanırsan yazılım alanında ilerlemen. İngilizceyi kesinlikle öğrenmeye çalış hayatının her yerine koy. Gelecek yazılım alanında. Frontend ve Beckend alanında her şeyi öğrenmeye çalış emin ol ki o zaman her şey senin elinde olacak daha da ilerleyip istediğin alanda gelişeceksin. Şuan Kuryelik yapan akşamları da yazılım çalışan 24 yaşında projesini hayata sokmaya çalışan biri olarak söylüyorum.