çünkü siz oyuna yeni girmişsiniz. ben 5 aydır oynuyorum. o zamanlar bcoin fiyatı 5 dolardı. 15 karakterle günlük 10 bcoin kasıyorken artık 3 tane zor kasabiliyorum muslukları kıstılar. bu tarz ponzi oyunların mantığı budur. ilk giren kazanır. ben çok kazandım ama oyun artık bitiyor bcoin fiyatı çok daha düşüp oyun bitecek gibi. tabiki ekip reklam yaparsa işler değişir. bu arada günlük 120 kasıyorum dediğiniz nedir? günlük 120 bcoin mi kasıyorsunuz ?
bende 1 epic 3 super rare 1 de rare var diğerleri common
hayır. aksine, siz ponziye atlamışsınız. 1 kez para yatırayım sonsuza dek kasayım mantığıyla girmişsiniz. o devir sizin eski devrinizdi. sonra nerfler getirildi ve eğer kastığınla karakterini güçlendirmiyorsan sana para yok dendi. haliyle sizin kastığınız size kar kaldı, ondan sonra da kazamadınız mesele bu. şu anki sistem ponziden uzaklaşılan ve ayakların yere daha sağlam bastığı, önünü daha rahat görebildiğin sistem. eğer kazdığını oyuna değil de cebine sokacaksan sana belli bir yüzdeye kadar kazdırırım sonrasında nerf koyarım daha kazanamazsın bedava diyorlar. doğru da yapıyorlar, olması gereken bu. ben de kazdıklarımla gelişmeyi sürdürüyorum haliyle günlük kazımım yükseliyor. karakterlerim güçleniyor. roi oranım düşüyor, nerf de düşüyor. 120 ydi, 170 oldu. günlük kazım evet.