Keşan - Erikli kısımları muhteşem hocam.
Tekirdağa bakmıştım da burayı araştıracağım.
ben tekirdağ'da yaşıyorum Kumbağ'da burası bir tatil köyü kışın nüfusu 15bin - yazın 600-700 binlere çıkıyor
Evden çalışıyorum sessiz sakin kafamın ağrımayacağı hafta sonu vs gezmeye çıkabileceğim bir yer mi mesela hocam?
ayrıca çok zor durumda kalırsam sabit iş vs bulabilir miyim?
ben çorludayım, yaşanabilir
Biraz daha detay verseniz hocam
bende çorludayım gayet iyi yaşanabilir.
ama biraz daha köy hayatı sahil felan isterseniz şarköy taraflarıda olabilir
Evden çalışıyorum sessiz sakin kafamın ağrımayacağı hafta sonu vs gezmeye çıkabileceğim bir yer mi mesela hocam?
Merhaba,
Tekirdağ' da yaşama amacınıza göre değişecektir sizin için uygun olan bölge. Kolay iş bulabilme ve görece gelişmişlik açısından Çorlu, bunların yanında İstanbul' a da yakın olsun diyorsanız Çerkezköy, yine görece daha nezih sessiz sakin ama bir yandan da her şeye ulaşımım rahat olsun diyorsanız Tekirdağ Merkez, ki şahsen Merkez' de yaşamayı tercih ederdim.
Edit: Tekirdağ' da yaşayanlardan yorum istediğini sonradan fark ettim. Yaşamadım ama ikamet eden bir çok tanıdığım var, Trakyalı olduğum için de az çok hakimim bazı şeylere, bu doğrultuda değerlendirebilirsin yorumumu.
Çok teşekkür ederim.
Şehir hayatı dersen Çorlu eğer kasaba tarzı olsun denizi kumsalı olsun sessiz olsun ama herşeye de ulaşabileyim dersen kumbağ marmaraereğlisi
Çok fazla bilgim yok ama çorlu baya kalabalık büyük bir ilçe , İstanbul'dan pek farklı değil. Bir kaç ay önce oradan ofis alıp kiraya verdim.
Amacınız sakin ve denize yakın bir yerde yaşamaksa ona göre araştırabilirsiniz.
hayırlı olsun hocam araştırıyorum.
Neden detaylı bilgi verir misiniz?