Herkese öncelikle merhabalar, bu konumda değerli fikirleriniz ile nasıl bir yol izlemem gerektiği hakkında fikir alışverişinde bulunmak ve öyle başlamak istiyorum.
1 hafta önce Avrupa'ya geldim ve sınırsız içerik üretebilecek şekilde gezi ilginç yerler şehirler vs. gibi bir dururum var artık. Yaklaşık 7 yıl öncede böyle bir fırsatım olmuş ve 16 ülke gezmiştim fakat o zamanlar sosyal medya bu kadar gelişmemiş olduğu için bu gezileri projeleştirememiştim.
Şimdi ayni imkanlarım olacağından bu sefer Youtube, Tiktok, Instagram, Facebook ve Twitter gibi platformları aktif kullanarak para kazanacak düzeye gelebilir şekilde yola çıkmak istiyorum. Fakat başından bir yanlış olmaması ve değerli tavsiyeler ışığında en iyi sonuçları almak için böyle bir konuda sorularımı sormak istiyorum.
- Sosyal medyada nasıl bir sayfam olmalı, şahsi isim soyisim ile sayfaları kullanirsam daha mı iyi?
- Sayfa açarken nelere dikkat etmeliyim?
- Şuan yurt dışında bulunduğumdan buradaki numaram ile mi işlem yapmalıyım yoksa Tr numarası ile mi ? Bir fark eder mi
- Youtube ve TikTok üzerinden para kazanmak amacıyla nasıl bir yol izlenmeli, haklar, telifler kurulum vs.
ve aklıma gelmeyen bir çok diğer soru
tavsiyeleriniz için teşekkür ediyorum.
Merhaba,
Sanırım aradığınız şey bende hocam.
Dediklerinizi projelendirip para kazanmak için size yardımcı olabilirim.
Hem de büyük ve harika bir proje olur bence.
Bunun için bu projeye cuk diye oturabilecek
obabasi.com ve .net bende,
( obabaşı )
Çünkü bende böyle bir proje düşüncesiyle almıştım ama henüz başlamadım.
Dilerseniz detaylar için iletişime geçebilirsiniz.