İnanıyorum katılıyorum fakat Allah'ın nasip ettiği yere kadar. Olmuyor bende de fakat böyle olmasının bir sebebi vardır rabbim böylesini daha hayırlı görmüştür diyip geçiyorum
En başta zaten inanmak geliyor hocam, dua ederken bile bazen olmayacak zaten diye dua ettiğimi farkediyorum. Sizde de aynısı oluyor olabilir. Allah'a tam anlamıyla güvenip içtenlikle dua ettiğimde her şey nasip oldu
saçmalıktır. kişisel gelişim endüstrisinde tek gerçek var, o da bu boş bilgilerin öğrenilip pazarlanmasıdır. yani tony robbins'in videolarını izleyen biri, gidip yaşam koçluğu gibi saçma sapan bir hizmet vermeye başlayabilir, bunların hiçbiri gerçekten şirket yönetmeyi bilmezler. yönettikleri şirket varsa, o da kendi kişisel gelişim eğitim seti satan şirketlerdir.
Bu ayrı mevzu hocam, kişisel gelişime bende inanmıyorum. Boşa hayal sattıklarını düşünüyorum ama bu kitap kişisel gelişimden ziyade başka konulara değiniyor.
ben kötü de düşünsem iyi de düşünsem hep normal akışında

mesela 1-2 ay kafam katliam gibi depresyonlar falan 1-2 ay da kuş gibiyim melek gibi adeta

değişen tek şey iyi düşününce yakışıklılığım artıyor sanki yani sivilce çıkmıyor hiç cilt lekeleri yok oluyor ve güzel uykular çekiyorum

Yakışıklığınıza Allah zeval vermesin hocam