Öncelikle kendi başımdan geçenleri anlatayım. Bundan 6 sene önce ''The Secret'' isimli bir kitap duymuştum. Çekim yasasını ve çekim yasasının kullanılması hakkında bilgiler veriyordu.
Kitabı okuduktan sonra uygulamaya başlamıştım ve hayatım kitaptan sonra tamamen değişmişti. İstediğim hayalini kurduğum, heves ettiğim her şey oluyordu. O zaman 1 ayda 250 puanı kazandığımı biliyorum.
Sonrasında ise pandemi başlamadan 3-4 ay önce umutsuzluğa düştüm. Ondan sonra kitabı bir kaç sefer okumama rağmen uygulayamadım. Uygulanması aslında çok kolay,
Yüzlerce video izledim, onlarca kitap okudum ancak ne işe yarayacak diyorum artık. Ancak uyguladığım zaman hayatımı nasıl değiştirdiğini de çok iyi hatırlıyorum.
Hatta bu konuda yüzlerce binlerce söz ve olay var. ''İyi düşün iyi olsun'' buna en güzel örneklerden bir tanesidir. Aşağıya biraz detay eklemeden önce, siz hiç çekim yasasını deneyimledinizmi veya olduğuna inanıyormusunuz?
Bir çok kazanım var ancak buraya eklemek istemedim, kişisel olaylar olduğu için.

Çekim yasası nedir?

Evren ve insan arasındaki bağın, enerji kaynaklı iletişime geçtiğini varsayan yönteme çekim yasası denilmekte. Dünyada pek çok insan enerjinin doğru kullanılması halinde hayallerine kavuşabileceğine inanıyor. Evrenin bir sırrı olduğunu ve bu sırrın çekim yasasından geçtiğini düşünen milyonlarca insan var! Secret kitabında detaylıca anlatılan bu yöntem, evrene göndereceğiniz mesajların, hayatınızdaki önemli gelişmelerin seyrini değiştirdiğini öne sürüyor. (Onedio.com)

Olumlu olumsuz her düşünce evrene yayılmakta!

Çekim yasasına göre düşündüğünüz her şey, her an evrene iletilmekte ve kaderinizin seyrini değiştirmekte. Yani sadece olumlu düşünceleriniz evrenle iletişim halinde değil. Tüm olumsuz düşünceleriniz, aynı şekilde evrenle iletişim haline geçmekte ve hayatınızı etkilemekte. Bu nedenle çekim yasasına göre, bireyin başına gelen her şey, düşüncesiyle ilişkili. Yani sizden çıkmayan hiçbir şey, size kendiliğinden dönmüyor! (Onedio.com)

Kitap Hakkında Video.

https://www.youtube.com/watch?v=eX6wA_8-1iI