Merhaba arkadaşlar,

aslında konu başlığında belirttim ama muhtemelen hiç kimse anlamadı, şimdi detaylı olarak anlatmaya çalışmak istiyorum.

themeforest sitesinde multi vendor temaları var, önemli olan multi vendor olması ve iki kayıt imkanı sunması, 1. ilan yayınlamak isteyen kayıt olup ilan verebilecek, 2. ilana cevap vermek isteyende kayıt olması gerekecek.
buraya kadar tmm, şimdi ilanı veren mesela bir daire ilan verdi, o daireyi ilan verirken aylık mesela 800₺ diye verdi, şimdi onu almak isteyen 3 aylık istediğini belirtti diyelim, eder toplam 2400, ama benim istediğim şimdi tam olarak burda devreye giriyor, kiralamak isteyen ödemeyi tamamen yapmak yerine, aylık olarak hesabından çekilmesini isteyebilir, ödemeyi aylık olarak yapacak.

en basitinden bu şekilde anlatabildim, araştırdığım her eklenti bu sıkıntıyı çözemedi, mesela tema olarak Houzez veya Listeo kullandım, eklenti olarak Dokan ve WooCommerce Subscription kullandım ama yine olmadı, bu subscription eklentisi sadece ilan verme paketlerini aylık olarak sunmanızı sağlıyor.

ben tam olarak burda özel bir eklenti yaptırtmak istiyorum, Listeo teması ve Dokan Multi Vendor ile uyumlu çalışması gerekiyor,

tekrar belirtiyorum, benim istediğim ilanı aylık olarak sunmak ve ödeme şeklinide aylık olarak hesaptan çekilmesini istiyorum,

bunu yapabiliecek olam uzman arkadaşlar lütfen bana ulaşsın.