Merhabalar değerli R10 üyeleri;
Kısa zaman önce domain değerlendirme kategorisinde domaini R10 üyelerinin düşüncelerini görmek için konu açarak paylaştım, çoğu geri dönüş domain için proje durumunda çok olumlu geri dönüşler olabileceğini belirtti. Bu domaini alır iken bende gayet heyecanlıydım ve geri dönüşleri gördükten sonra heyecanım daha da katlandı. R10 üzerinden sevgili yazarlarla temasa geçerek bir kaç yazar arkadaşımızdan makale siparişi verdik. Tamamen özgün olacak bir şekilde sadece R10 üzerindeki yazarlarla temasa geçip projeye yazı girişleri yapılacak. Bugünde ilk yazımızı sitemizde paylaştık.
İlk Seferde Adsense Onayı Almak İçin Nelere Dikkat Etmeli konu başlıklı makalemiz artık yayında. Sizlerden ricam Adsenseci.com projemiz için gerek yazıyı gerek site içerisinde eksik bulduğunuz kısımları benim ile paylaşmanız olacaktır.
### 21.03.2022 GÜNCELLEME @nursahin; ve
@yekmekci; yazar arkadaşlarımızdan aldığımız makaleleri sitemizde zamanla yayınlamaya başladık. Site için sadece hazır kurulumları ve bazı ayarlamaları yaptık. Sitemizi daha sonrasında kişisel işlerimden dolayı boş bıraktım fakat bu süre zarfında site organik olarak hit çekmeye başlamış. Yazar arkadaşların yazdıkları yazıları için öne çıkan görseller ve alt başlıkları için özel basit resimlerle desteklemeye çalıştım.
### 08.04.2022 GÜNCELLEME
Evet arada geçen süre zarfında sadece özgün ve anlaşılabilir ikna edici makale içeriği ile girişler sağlandı. Adsense başvurusuna gönderildi ve onay alınarak reklam yayımına başlandı. Projenin devamında yapacağımız diğer işler şu şekilde olacak. İlk aşamada English olarak subdomain çekicez ve yayınladığımız makaleleri ingilizceye çevirerek subdomainde yayınlayacaz. Bir diğer aşamada ise artık magaza subdomaini çekerek satış yapma potansiyeline ulaşmaya düşünüyoruz.