Nasıl üretiliyormuş, hangi destekle oralara gelmiş? Neye göre başka bir firmaya verseydi daha çoğunu yapar diyorsunuz? Devletin bir çok destek programı var, destek veriyor zaten. Başkalarının çalışmaları, çabalarını böyle küçümsemeniz çok saygısızca bir davranış. Adamlar verilen desteği (siz diyorsunuz destek verdi diye) hiç etmemiş bir şeyler üretmiş. Destek vermenin amacı zaten bu değil mi.
Öyle bir yazıyorsunuz, sanırsın en başta kurulduğu gün altın tepside önlerine her şeyi sermişler. Açın iki dakika bakın karşılaştıkları zorluklara. Instgram'da takipçi satan adamlar gelip burada bir çok ülkeye satış gerçekleştiren adamların başarısını küçümsüyor.
Halk bir başarıyı niye alkışlamıyor, ne alaka. Ortada bir başarı varsa alkışlarım, tebrik ederim. Evet yapıcı muhaliflik geliştirir ama "istemeyiz, karşıyız" zihniyet muhalefeti bir fayda sağlamaz.
Çağın gerekliliği yapmak bir vatandaşın niye görevi olsun. Yada siz niye bu görevi yerine getirmiyorsunuz.
Hep "biliyoruz", "şöyle olurdu" vs ortada veri, kaynak olmayan şeyler yazıp başkasına cahil diyorsunuz. Cahil özgüveni bu olsa gerek.
Ayrıca lazer silahı çalışması yok demişsiniz, 2 saniyelik google aramasında çıkıyor.

Ama başkası cahil!
http://ssdergilik.com/tr/HaberDergil...lah-sistemleri
Bu ülkede bir şeylerin çıkmamasının sebebi, her şeye köstek olan kitle.
Biri de vekil falan yazmış, bir şeyler yazarken iki saniye google'a bakmak zor olmamalı. Selçuk Bayraktar vekil değil, Baykar özel bir şirket. Ne vergisinden bahsediyorsun. Adamlar ülkeye kazanç sağlıyor, binlerce mühendis çalıştırıyor.
Hocam ben hayatımı bilme adamışım, bu konuda aşık atmamanızı tavsiye ederim. Bilimde nereden nereye geldiğimizi, ya da nerden nereye düştüğümüzü tarihsel olarak bizzar tubitak dergilerinden ispatlarım size (elimde eski tubitak serileri var. Bizzat kendi aldığım ve sonradan okumayı bıraktığım)
siz bilim ile para yı bir birine karıştırıyorsunuz. İlgili firmaya yapılan yardımları size de yapsalar siz de siha üretirdiniz.
2000 yılında benim insansız uçak projem vardı geleceğe yönelik. Üniversitede tercihim astronomi ve uzay bilimleri olmuştu. 2002 de mevcut parti iktidara gelince okulu bırakıp tekrar sınava girdim. Başka bölüm okudum.
verdiğiniz linkteki lazer çalışması çalışma bile değil
Neyse polemiğe girmeye gerek yok.