Ben halkım ve vergi veriyorum. Benim kendim sectigim ve cok iyi maas alan temsilcilerim (vekiller) bana hizmet ediyor diye kalkip alkislayacak degilim. O kadar maas alıyorlar. Kimse babasinin hayrina birseyler yapmiyor. Siha yapmış, köprü yapmış, bina yapmış... Bana ne. Ben zaten o sebeple o maaşı almalarina oy vererek izin veriyorum. Gecen sene 380 lira odedigim dogalgaz bu sene 1050 tl geldi. Gecen sene ocak ayinda 112 tl odedigim elektrik 544 tl geldi. Kapımın önünde ki yol krater dolu. Benzin 6 ayds 7 lira dan 18 liraya geldi. Haftalik 50 alıyorum diyen adamlar simdi 3 gunde bir 100 liralık aliyor benzini mazotu. Elbette her zaman muhalif olacagim ki daha iyi olsun. Ama brn elestiriyorim diye "hizmetleri nasil gormezsin, terörist misin, fedoncu kamalist batarist birşeylerist misin" diyen cahil cuhela nin da Kuran i kerim okumasını tavsiye ederim. Belki çalmanın en büyük suç oldugunu, kul hakkı olduğunu öğrenir.
Arkadaşım ben ne diyorum sen ne diyorsun polemik yaratmakta üstünüze yok gerçekten, aslında sana cevap vermeyecektim de neyse.