Hayatta en tehlikeki düşman cahilliktir.
Sizin için söylemiyorum.
Herhangi bir şeyi savunurken, alt yapısı üst yapısı en azından bilgi sahibi olmak gereklidir. Mesela bayraktar insansız savaş uçağını savunurken onun nasıl üretildiğini, firmanın hangi desteklerle oralara geldiğini bilmek gerekiyor.
Şunu iddaa ederim, bayraktar firmasın yapılan ekonomik, siyasi desteğin yarısını argeye gönül vermiş bir firmaya verseydi çok daha fazlasını yapardı.
Biz halkız, halk alkışlamamalı, yalakalık yapmamalı. Halk eleştirmeli, sorgulamalı. Hangi parti, hangi firma olursa olsun. Halk muhalif olmalı ki, hedef her zaman daha iyisi olsun.
şehir hastanesi adı altında vatandaşlarımızı müşteri sınıfına sokan, kendi ödediğimiğiz vergilerle yapılan yollardan yükesek ücretle geçiren, yaptığı binalarla övünen bir hükümet savunulamaz. Siz onları alkışladıkça onlar bizi daha çok yıpratıyor.
çağın gerekliliklerini yapmak onların görevi başarısı değil.
fabrikalarımızı, kamu kululuşlarını geliştirmek, modernize etmek yerine yabancılara satmak özelleştirme değildir. Ne olduğunu hepimiz biliyoruz.
En büyük düşmanımız, içimizde tuttuğumuz cahilliğimizdir.
Evet haklısınız ben sadece askeri başarımızdan bahsediyorum, şuna emin olun ki iktidar destekçisi birisi değilim, sadece milliyetçiyim. Yazdığım gibi ülkemizdeki eğitim, adalet, ekonomik durumlar ortada kesinlikle bunları savunmuyorum. Her şeyi eleştirebilirsiniz fakat kutsal değerler ile kesinlikle dalga geçemezsiniz. Muz cumhuriyeti demek yaşadığın toprakları küçümsemektir, cumhuriyet çok kutsal bir kavramdır.