Adam elinde tesbih sallayan tipler diyor ya! Önce bahsedilen müşteri profilni benimseyin arkadaşlar.
Tabikide kurumsal olan, normal, insani çerçevede, uzatmadan, tanışmak amaçlı aramak isteyen müşterilere söz yok. (Ama buda sektörüne göre değişir.) Bende bazı sektörlerde kesinlikle sesli destek vermiyorum. Deminde dediğim gibi sektörüne bağlı bu olay, çünkü gerçekten bazı sektörde sesli görüşmek isteyenler, sadece baş ağırtıyor ve kesinlikle potansiyel müşteri felanda değiller. Sırf merak.
Ben herkes için konuşmadım yalnız, birkaç kez başıma geldi ve sesli mesaj olarak iletişime geçtiğimizde çok farklı tiplerin olduğunu bizzat farkettim. Genelleme yapmadım.. Yazmamakta ısrar edip kötü tavır edinenler için söylemek istedim bunu. Size birisi sesli mesaj atsa ve şöyle bir uygulama YAPACAKSIN, bunlar bunlar olmalı bana fiyat söyle ona göre değerlendiririm seni. Gibisinden ters bir üslupla kendisine muhtaçmış gibi konuşanlara sözüm.
Bu arada şaka değil birisinin elinde ya tespih vardı ya da ağzında sakız 😂 çok garip tipler olduğunu anlatmak istedim. sorun çıkaranlar bunlar