omerbulut00 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
SON KEZ UYARIYORUM
USLUBUNUZA DİKKAT EDİN !!! BEN SİZİN KARDEŞİNİZ DEĞİLİM. DOSTUNUZ DEĞİLİM AKRABANIZ HİÇ DEĞİLİM.
TÜRK Hacker grubu yazınca burada hacker grubuna laf etmiyor BEYEFENDİ !!!
Paylaşılan veri tabanı 81 milyon adet değildi. 1.2 milyon adetti. 81 milyon bir datayı bahsedilen şahısların hepsi bir araya gelse bırak indirmeyi down bile edemezler. Çünkü ellerinde öyle bir teknoloji yok.
Kimlik bilgilerinizin dolandığını bana iddia edeceğinize ilgili SAVCILIK MAKAMINA 2 satır dilekçe ile başvurursunuz. 48 saat içinde erişimi kapatırlar.
Ayrıca Siber Güvenlik Uzmanı ile HACKER yada LAMER GRUPLARI nı birbirine karıştırarak ne yapmaya çalıştığınızı anlamış değilim.
Ayrıca Siyasetçilere teknoloji bildirdiğinizde bişey yapacaklarını sanmak nasıl bir beyin tutulması anlamış değilim. E Devlet üzerinden bir kamyon şikayet birimi bulunmakta.
Tabi serveri bilinmiyor. Hostingleri de elma ağacı üzerinde barınıyor. VE O yüzden başkanları tutuklandı 10 küsür yıldır hapis yatıyor.
Uluslararası kaynak yok. Vay vay vay Acaba Arama motoruna yazıp da arama gereksinimi duydunuz mu ? Tabi ki hayır.
https://eksisozluk.com/28-aralik-201...nmesi--5002965 Burayı seversiniz GENÇ BEYEFENDİ yeter size bu.
Gelelim çekirdekcilerin yayınladıklarına.
A Mafya babasına da birileri belge verir o yayınlar. B Gazetecisine de C Bilmem nesine de?
GENÇ BEYEFENDİ Tüketici olmayın Üretici olun. Elit görünmek uğruna da rezil olmayın. ARAŞTIRIN.
Irkınıza da Milletinize de sahip çıkın. Yoksa çok sevdiğiniz batı da paspas yapmak zorunda kalırsınız.
Hocam bu kadar yükselmenizi anlayamadım, bu kadar kasmaya gerek yok dediğiniz saldırıları yapmış veya yapmamış ne değiştirecek.Siz Ayyıldız Tim’i savunduğunuzda üst düzey bir vatansever konumuna gelmiyorsunuz ki bu şekilde bir hacker grubunu savunurken yine kendi vatandaşınıza farklı giydirmeler yapmanız çok yanlış kusura bakmayın ama böyle durum.

Aşağıdaki yorumunuza istinaden yazıyorum ben de

“Kimsenin fikri benim ırkıma saldırmak olamaz. (NOKTA)
Şimdi gelelim sizin GEVGEVİNİZE
Uslubunuza DİKKAT EDİN. Bazen elit gibi görünmeye çalışsanız da karşınızda olan insan size çok beden büyük gelebilir.
Tatlısu DEMOGRAMANYA YANLISI ŞAHSİYET
Kayıda gelince madem bu kadar araştırmaya meraklısınız. Adres belli GOOGLE
Mirror kayıtları duruyor bir çok ilgili sitelerde.”