BeratYildiz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
O zaman vakit ayır ve yap deyip geçin Madem yapabiliyorsun bana niye getiriyorsun projeyi değil mi ?
EvilBozkurt adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Sinirli bir şekilde açılmış bir konu bu belli cümlelerinden ama o kadar haklısın ki... Nadir de olsa bana da denk geliyorlar amaçlarını anlamıyorum ucuza iş yaptırmak desem değeri neyse onu söyleyeceğim sonuçta sen yazılımdan anlıyorsun yada anladığını sanıyorsun diye az ücret sunacak değilim. Ama ben çizgiyi çok daha erkenden çekiyorum artık. İlk konuşma sırasında müşteriyi sevmez isem işi almıyorum yada çok yoğunum hocam 1 ay sonra başlayabilirim gibi cümleler kuruyorum kırmadan başkasına yaptırsın diye. Bir müşteri örneği veriyim mesela adam konu açmış, PM gönderip detay istiyorum detayı yazıyor cümlenin sonuna bu iş için "** TL uygun mudur" gibi saçma cümleler yazıyorlar görüldü atıp geçiyorum. Daha geçen gün birisi ilk mesaj olarak 50 TL önerdi hatta bir iş için. Kişi anlaşılmasın diye sansür attım sitesine falan
resulzade adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Konuşmasına bu şekilde başlayan birisinin ölücü olmama ihtimali %0.
Büyük saygısızlık ve terbiyesizlik.
MRHK adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Her sektörde var hocam fakat bende photoshop yapabiliyorum gerek konu tasarım gerek avatar vs kendi istediğim şekilde tasarlayabilirim fakat bende başkalarına yaptırıyorum günde 15 saat evde olmuyorum zaten geri kalan yemek uyku için gidiyor ekstra birşey yapmaya zaman kalmıyor
KingCoder adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Maalesef her sektörde var böyle insanlar...
Gerçekten bilen eden müşteriler ayrı onlara canım minnet 🥰 ama bilmeyenlere cidden hiç bir şey demek istemiyorum artık