SON KEZ UYARIYORUM
USLUBUNUZA DİKKAT EDİN !!! BEN SİZİN KARDEŞİNİZ DEĞİLİM. DOSTUNUZ DEĞİLİM AKRABANIZ HİÇ DEĞİLİM.
TÜRK Hacker grubu yazınca burada hacker grubuna laf etmiyor BEYEFENDİ !!!
Paylaşılan veri tabanı 81 milyon adet değildi. 1.2 milyon adetti. 81 milyon bir datayı bahsedilen şahısların hepsi bir araya gelse bırak indirmeyi down bile edemezler. Çünkü ellerinde öyle bir teknoloji yok.
Kimlik bilgilerinizin dolandığını bana iddia edeceğinize ilgili SAVCILIK MAKAMINA 2 satır dilekçe ile başvurursunuz. 48 saat içinde erişimi kapatırlar.
Ayrıca Siber Güvenlik Uzmanı ile HACKER yada LAMER GRUPLARI nı birbirine karıştırarak ne yapmaya çalıştığınızı anlamış değilim.
Ayrıca Siyasetçilere teknoloji bildirdiğinizde bişey yapacaklarını sanmak nasıl bir beyin tutulması anlamış değilim. E Devlet üzerinden bir kamyon şikayet birimi bulunmakta.
Tabi serveri bilinmiyor. Hostingleri de elma ağacı üzerinde barınıyor. VE O yüzden başkanları tutuklandı 10 küsür yıldır hapis yatıyor.
Uluslararası kaynak yok. Vay vay vay Acaba Arama motoruna yazıp da arama gereksinimi duydunuz mu ? Tabi ki hayır.
https://eksisozluk.com/28-aralik-201...nmesi--5002965 Burayı seversiniz GENÇ BEYEFENDİ yeter size bu.
Gelelim çekirdekcilerin yayınladıklarına.
A Mafya babasına da birileri belge verir o yayınlar. B Gazetecisine de C Bilmem nesine de?
GENÇ BEYEFENDİ Tüketici olmayın Üretici olun. Elit görünmek uğruna da rezil olmayın. ARAŞTIRIN.
Irkınıza da Milletinize de sahip çıkın. Yoksa çok sevdiğiniz batı da paspas yapmak zorunda kalırsınız.
Üslubumda birşey yok ? Hakaret etmemişim herhangi bir kötü sözde bulunmamışım neyden rahatsız oldun? Sitenin kapatılmasının kime ne faydası olacak ? Benim bilgilerim sonuçta dolanmıyor mu internet üzerinde ? Türkiye üzerinde erişim kapanmasının kime ne faydası var ? Daha geniş çaplı bir işlemin yapılması için vekiller üzerinden konuşmayı ve fişi çekmek yerine daha detaylı şekilde vekillerin ilgili makamlara iletmesini uygun gördüm. Ayrıca hala hosting falan diyorsunuz :d neyin hostingi anlamadım ? hacklenen sitede zaten forum, trojan atıldı bilgisayarıma yardım diye konular var forumda reklam falan satıyorlarmış 100 dolar verin sitenizi koruyalım diye bu site mi Anonymous un offical sitesi :d Üstüne birde milliyetçilikten bahsedip
1.2 milyon vatandaşın kimlik bilgilerini değersiz gören sizsiniz 81 milyon vatandaşın kimliği değil , tamam o zaman sorun yok, madem biliyorsanız sizde bir girişimde bulunsaydınız ? Son olarak ben Milletime ve Irkıma böyle forumlarda cartcurt hack grubuna hack grubuymuş hahaha dedi diye basite indirgemem. Bu sene teknofeste gelirseniz "biomedical kidney tumor recognition with ai" projeme göz atarsınız, size de tavsiyem böyle forumlarda insanların Milliyetçiliğini sorgulamak yerine Üniversite barajı kaldırılmış bir Ülkenin , eğitim sisteminde ise global alanda 2-3 net ile 30-40 tane ülke arasından sondan 4.nasıl olur ?! diye dert edinip, benim evlatlarım,gelecek nesiller neden matematik bilemiyor ?! diye düşünüp,dert edinin. Emin olun bu
Genç kardeşiniz, milletine ve Irkına forumlarda değilde Ülke bazında sahip çıkmaya çalışıyor. Bu forumda ki benden küçük kardeşlerime tavsiyem ise, liyakata önem verin. İçinde bir kavram var diye tapınırsanız, bugün okuduğunu anlamayan bir nesili devam ettirmiş olursunuz(kaynak: https://www.veripie.com.tr/turkiye-m...sinifta-kaldi/ okumada ortalamanın altı sonucu). Sonra Milliyetçiliği ve Irkınızı forumlarda savunmak zorunda kalırsınız mazallah...