Merhabalar, R10 Ailesi
Twitter'da istek üzerine böyle bir hizmet vermeye başladık hizmetimiz tamamen
organik şekilde
mevcut veyatta yeni hesaplarınızı belirli konseptler üzerinde yükseltiyoruz.
Hesaplarınızı tamamen
r10.net güvencesi ile alıyoruz. Bugüne kadar +50 den fazla Kasım işlemi yaptık ve aktif olarak halen yükseltme işlemlerimiz devam ediyor.
Sizde hesabınızı daha fazla kitleye ulaştırmak istiyorsanız hemen bizimle iletişime geçin her bütçeye uygun paketlerimiz mevcuttur.
Güven maksatlı deneme paketimiz ile başlayabilirsiniz.
Konseptim bozulur, hesap askı alır, vb gibi sorunlardan korkmayın çünkü tamamen doğal organik yöntemdir asla 3. Parti program kullanmıyoruz.
HIZLI İLETİŞİM İÇİN ( 0 541 918 12 01 ) TELEGRAM ADRESİMİZ ( @Dogudemir35 ) Twitter Sosyal Medya Hizmetleri Mail doguhandemir.35@gmail.com
✓
DEĞERLİ MÜŞTERİLERİMİZİN YORUMLARI 🌟
İş verildi, tamamlanmak üzereyken kendi attığım bir tweet yüzünden hesabım kilitlendi. Üşenmedi başka hesabıma aynı işlemleri yaptı ücret talep etmeden. Çok samimi cana yakın bir arkadaş. Etkileşim ciddi anlamda arttı ve takipler aşırı düşmüyor ben memnun kaldım. Memleketlimmiş bu arada, bi yemek sözüm var 😂
1k organik takipçi işlemi tamamlandı.Hergün yazıp soran cana yakın ilgili bir arkadaş güvenerek alışveriş yapabilirsiniz.Takipçiler tamamen organik etkileşim gayet iyi.
10 K lık nft projemiz için hesap Kasım işlemi yaptırdık r10 üzerinden gözüm kapalı guvenebilicegim ticaretcilerden birisi kisesel hesaplarımız için ekipçe çalışmaya başladık güvenilir ve işinin ehli birisidir
1k organik takipçi işlemi tamamlandı. İlk başta hesabı verirken sıkıntı çıkabilir zannettim ama kasım başladığında güvenilir biri olduğunu anlıyorsunuz. Emeğine sağlık hocam
Kendisi ile 1 aydir calisiyoruz 2k takipciye ulastik. kendisine tesekkur ederim iyi sonuclar aliyoruz.
Bu gün itibari ile işe başladık. Elde olmayan durumdan dolayı biraz uğraştırdım arkadaşı gayet sabırlı ve anlayışlı birisi. Teşekkür ederim.
Çalışmaya başladık. Kendisi her soruma itina ile cevap verdi. Soru işareti bırakmadı. Kendisine teşekkür ediyorum. Olumlu dönüşler oldukça yorum atacağım.
arkadaş çok ilgili verdiği sürede işlemleri bitirdi ve verimli oldu
Hizmet alındı, güzel bir çalışma oldu. Teşekkürler. Hemen yeni bir çalışma daha başlatacağız.