eyefive5 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
inan tarihte ilk sen değilsin.senin bu düşüncenin 100 mislini yapan hayata geçiren ama sonunda ya ölen,ya sakat kalan,yada ciddi yaralananlar olmuştur. ileri seviyesinden bahsediyorum. deneysel bilimsel yada farklı doğa sütü şeylere merak saranlar tarafından yapılanlardan.

seninki aslında normal birşey. soğuktan etkilenmemek bende isterdim ama sünizitim var rüzgarda bile duramıyorum fazla. soğuk duş anca yazın sıcağında denizde duşa kabinlerde alırım.oda güneş tepemde hemen kururum diye. yoksa soğuk bana dokunur.
Hocam biz mağara adamı değiliz ki kendimizi çevremizde ki insanları geliştirmeye çalışıyoruz ve her insanın kendine göre arzuları istekleri olabiliyor kimisi uçak ister kimisi suyun altında nefes almak bende acıya dayanmak istiyorum , bunda anormal bir durum kesinlikle yok değerli yorumun için sağol çok iyi anlamışsın beni ama gel gör ki yorumların en başına git bazı insanlar abuk subuk yorumlar yapmış , hayatta tek vasfi yiyip içip s*cmak olan insanlar canımı çıktılar açık konuşmak gerekirse konuyu kapatmayı bile düşündüm