Abdulllah adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Kolay gelsin inşallah geçersin hocam
Çok teşekkür ediyorum.
GoogleChrome adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
8 çizerken ön fren ile yapmayı deneyin ben öyle yaptım, arka freni ayakla ayarlamak biraz zor oluyor. trafikte sağ ayağınızı kesinlikle yere koymayın. ufacık bir araç sollama yapsanız bile sinyal verin ve sonrasında kapatmayı unutmayın. muhtemelen 2. vitese taktıktan sonra sınavınız biter. ben hiç 3'e çıkmadım ve çıkma gereği de duymadım. ne olursa olsun sınav başladı dendikten sonra motoru durdurup bir şey sormayın, stop ettirmeyin. mesela benim başıma büyük bir talihsizlik gelmişti, telsiz veriyorlar ve oradan yönlendiriyorlar ama benim şansıma telsiz bağlantısı koptu cebimdeyken neden bilmiyorum. sonrasında hiç durmadım ve güzergahı da ezbere bildiğim için o yoldan devam ettim sınav bitene kadar. hoca sınav bitince dedi sen bizi duymadın mı diye, bende dedim evet sesiniz gitti, iyi ki durmadın dursan kalırdın dedi. son olarak 8 çizmek en hassas nokta parkurda. hatta tek takıldıkları nokta diyebilirim, kesinlikle 5 cm bile olsa sekizin dışına çıkarmayın motoru. olabildiğince içeriden dönün ama asla dışına taşmayın. bunları uyguladıktan sonra sorunsuz ve tek seferde alırsınız diye düşünüyorum. şimdiden bol şans.
Bilviler için teşekkür ederim hocam. Slolomdan ciktigim hızla gaz vermeden yarım debriyajla 8 çiziyorum rahat oluyor inşallah Halledeceğim yarın burdan paylaşırım sonucumu ☺️