⚡
Whalefin Borsası Airdrop
❗Tüm işlemleri tek tek anlattığım için yazı uzun oldu gözünüzü korkutmasın işlemler gayet kısa ayrıca linkten girip hemen kyc yapın çünkü yaklaşık 10 gün sürecek. 10 günü geçer ise desteğe yazıp onaylatın. Ne kadar erken onaylatırsanız sizin için o kadar iyi olur çünkü kırmızı paket ödülleri bitebilir.❗
🎁
40 dolar ödül;
🔷Kayıt olup, kyc onaylandıktan sonra 5$ (Çekilebilir)
🔷100$ yatıranlar için 5$ (Çekilebilir)
🔷100$ 'ı 10 gün stake 15$(Çekilebilir)
🔷Bu aya özel kırmızı kutu geldi ve buradan da yaklaşık 10- 15$ (Çekilebilir) (Yeni üyeler için sadece bu ödül sonlanmış olabilir.)
➤ Ödül almak için yapmamız gerekenler;
🔗
https://h5.whalefin.com/register?referral_code=89N5Rg ↩️
Referans kodum;
89N5Rg
Referanssiz link;
https://www.whalefin.com/web/home
1-) Referans linkim ile üye olup kyc (kimlik doğrulaması) yapmanız.(KYC doğrulamasında ikametgah belgesi de istiyor adres doğrulaması için bunun için e-devletten ikametgahımı Screen Shot alarak yükledim PDF olarakta yükleyebilirsiniz.)
2-) 100 dolar yatırıp 10 gün stake yapmanız lazım. (İsteğe bağlı fakat bekletirseniz güzel kazanç sağlıyor.)
3-) Anasayfada Şimdi Kazan diyin.
4-) USDT de tutacağımız için Fixed Earn - USDT' yi seçiyoruz.
5-) Abonelik tutarına 100 dolar ekleyip aşağıdaki sözleşmeyi kabul edip abone ol diyip işlemlere başlıyorsunuz 10 gün boyunca dokunmayın zararınız olmaz aksine kazancınız olur.
➤
100 Dolar nasıl yatırabiliriz;
1-) Cüzdana gidin.
2-) Mevduat Esnek Kazanç yazan butona tıklayın.
3-) Kripto para yatırın tıklayın.
4-) Diğer borsalarınızdan istediğiniz kriptoyu buradan seçerek transfer edebilirsiniz veya USDT olarak gönderebilirsiniz ama işlem ücretini çok aldığından önermiyorum.Benim önerim XLM gibi işlem ücretleri düşük olan kriptoları göndermeniz.
➤
Ödülü nasıl çekebiliriz;
1-) BTC şeklinde yatan ödülümüzü swaplayacağız.
2-) Cüzdana gidin BTC üzerine tıklayıp SWAP diyin burdan ilk USDT'ye çeviriyoruz
3-) Al-Sat Kısmına gelip Dogecoin alıyoruz tüm USDT ile
4-) Aldığımız Dogecoini 3 TL'ye tekabül eden komisyon ücreti karşılığında kendi borsa cüzdanımıza aktarıyoruz.
Not: Mutlaka çekme işlemlerinde adresi doğru girdiğinizden emin olunuz.
Ödeme kanıtları, herhangi bir sorunuz veya daha detayli anlatım için telegram kanalıma beklerim. İşlemler için de yazarsanız yardımcı olurum...