Oxsigen adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
demo linki geçte olsa gördüm, konu yazı fontlarını ve tasarımını düzenlemenizi tavsiye ederim.
Hemen bir konu tasarımı yaptırıyorum. Teşekkür ederim görüşünüz için.

SobeMedya adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hayırlı satışlar olsun hocam keşke şu journal gibi kendi temamızı geliştirebilir bir sistem yapsanız journalden tamamiyle kurtulsak ☺️
Hocam aslında geliştirmeye başlamıştık ama yapıdan çıkarttık. Biraz canlıda kullanılsın temelleri otursun, müşterilerimizden istekler gelsin piyasaya uygun bir yapı çıkartalım diye 2. sürüme erteledik. Teşekkür ederim görüşünüz için.

aleedesign adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Mesajım kalsın yakın zamanda alacağım. @fskgrup; kendisiyle harici yazılım konularında çalışıyoruz yaptığı işin arkasındadır. Böyle bir hizmetle de harika sonuçlar alacağımıza eminim.
Abi çok teşekkür ederim güzel görüşün için, bekliyorum

halilevren adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
hayırlı olsun hocam, hayırlı satışlar, fikir olarak sadece bir de checkout sayfası da mesela 3 adımda ödeme entegreli olsa çok daha şık olmaz mı?
Hocam, temada zaten ödeme sayfası tasarlamadık. Herkes tek sayfada ödeme, quickcheckout sayfası gibi modüller kullanıyor. Tabi bununla alakalı daha temiz bir universal ödeme modülü geliştirebiliriz. Notlarımıza aldık. Teşekkür ederim görüşünüz için.