Merhaba arkadaşlar, 1.5-2 aydır sağlık problemleri sebebiyle çok fazla aktif olamadım ama her gün mutlaka buraları takip ettim. Bu süreçte günlük kısıtlı vaktim varken Opencartdeskekturkiye.com [COLOR=#FF5E3A !important]
@nightlovell[/COLOR]
; dostum Numan ile beraber bir proje üzerinde çalıştık. Dedik ki, Journal'dan 100 kat hızlı, Fastor'dan 200 kat stabil çalışacak bir tema olsun ve hatta modüle de ihtiyaç duyulmasın... Bunların doğrultusunda 23 dosyada OCMOD işlemi yaparak size 100.000 ürüne kadar (*) performans garantili bir Opencart 3.x temasını tamamen yerli üretim olarak sunabilecek hale getirdik... Şimdilik size 5 tasarım sunabilecek kadar sabredebildik. Keşke panelden yapabildiğimiz yüzlerce benzersiz tasarımı sunabilecek kadar sabrımız olsaydı... Temayı satın alan tüm müşterilerimize sözümüz, ayda en az 3 defa birbirinden güzel güncellemeler alacaksınız. Elektronik, Giyim, Oyuncak, Hırdavat ve Yedek parça sektörleri için bizce örnek tasarımlarımız aşağıdaki gibidir;
Size en temel ve en marjinal özelliklerimizi sunmak istiyoruz; Arama kutusunda kelimeye uygun kategori, marka ve ürünü aratabilirsiniz. Bu gruplandırmayı panelden yönetebilirsiniz. Dİlerseniz sadece marka, sadece kategori, sadece ürün veya bunların kombinasyonu şeklinde ayarlayabilirsiniz...
Ve işte size Opencart'ın standart sepet sayfasına aykırı bir sepet görünümü!
Bu da mobil görünümü!
Mobil uygulama yaptırmak istiyorsunuz ama bütçeniz kısıtlı ise webview uygulama yaptırabilirsiniz. Animasyonlarımız size adeta bir native uygulama havası verecektir. 100% Türkçe karakter destekli 19 ayrı font ve 32 ayrı özelleştirilebilir renk ile bağımsız bir temaya sahip olabilirsiniz... Tek temada 2 farklı ürün görünümü sayfası mı? Tabi ki mümkün!
Header, footer gibi alanları istediğiniz gibi linkleyebilir ve kontrol edebilirsiniz... Filtreleme modülü ise sarı sitede ki gibi... Siz isteyin biz geliştirelim!
Performans testi, mobil görünüm testi, masaüstü testi gibi kontroller yapmak isterseniz demo adresimiz; https://fskeny.fskgrup.com Rakip temalara göre henüz eksik ama özellikleri yazılamayacak kadar çok... Temamız domain lisanslı satıştadır. Satış fiyatımız 799TL+KDV'dir. Temayı satın almış olup, konu altında benzersiz tema ile alakalı belirtilen her bir hata için 50TL iade yapıyoruz. (kullanıcı başı 4 adet ile sınırlı)
Şimdiden herkese bol kazançlar, iyi forumlar dileriz.
hayırlı olsun hocam, hayırlı satışlar, fikir olarak sadece bir de checkout sayfası da mesela 3 adımda ödeme entegreli olsa çok daha şık olmaz mı?