Konu altında zıtlaşmak insan kaybettirir. Bence başkalarının satışlarını baltalamamak ve konularını kötülememek gerek! Bu naçizane bir uyarıdır.

Diğer yanda, konunun ana noktaları kesinlikle doğru. SEO çok ayrı bir dünya! Birkaç kısmında uzmanım. Örneğin; kaliteli içerik diyelim. Bakın, kaliteli içeriğin 100 kelimesi en az 10 lira olmalı! Büyük firmalar 15-20 lira bile verebiliyor. Ancak durum şöyle olmalı: Ana bir şablon var ve o listede en az %90 uyum olmalı. Yani emek isteyen bir iş aslında.

Teknik seo çok ayrı bir dünya ve orada eksiğim diyelim. Ancak bunu bilmeliyim. Yani içerik ve backlink alanında iyiysem iyi olduğum kısımda ilerlemeliyim. Kesinlikle konuyu açan arkadaşa katılıyorum. Her alana yayılınca bir yerler eksik kalıyor. Uzmanlık sınırlı alanda olur. Örneğin; profesörler her şeyi bilmez. Çok sınırlı bir alana hakim olurlar. Onun gibi düşünülmeli. Konu ve görsel gayet fikir verici. Konu ise doyurucu. Sanıyorum, yorumla video atmak yerine direkt olarak konuya ekleseydiniz tepki çekmeyebilirdi. Ek bir mesaj atınca reklam gibi algılanmış olabilir. Ancak ben faydalı buldum. Herkese bol kazançlar dilerim.