Nhtc adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
''Ukrayna'nın Avrupa Birliğine girmesinin ve Rusların Ukrayna'da ellerini çekmelerinin tek yolu NATO ya girmektir.''

Böyle bir cümle kullanmişsıniz her natoya giren ülke avrupa birliğine girebiliyor yani?

Dün bunlari dedi

Zelenski: Rusya ile diplomatik ilişkileri kestik, Ukraynalıları orduya katılmaya çağırıyorum

24 saat gecmeden bunları dedi

Ukrayna Devlet Başkanı Zelenski, 'Rusya ile müzakere masasına oturmamız gerekiyor' dedi.

Hocam demogoji yapmaya başlıyorsun.
Sana orada yazmışım Ukrayna ile Avrupa Birliği arasında üyelik görüşmeleri vardı, bizim hiç alınmayacağımız Ukrayna nın avrupa birliğine girişi kesindi.
Rus yanlısı Yanukoviç bu süreci sonlandırdı.

Oturduğunuz yerden savaşta koşulları her an değişen bir ülkeyi ve liderini eleştiriyorsunuz.
Ülkeyi Zelensky'mi yönetiyor sanıyorsunuz? Adamın tınla danışmanı var ve bu adam oy verenlerinin beklentilerine uygun kararlar alır.
Verelim size Ukrayna'yı de anahtarını Ruslara teslim etmeden kurtarın kurtarabiliyorsanız.
Diplomatik ilişkileri kestik demek büyük elçiyi çektik demek.
Müzakere masasına oturmamız gerekiyor demek ateşkes müzakereleri yapmamız lazım savaşı kaybediyoruz demek.

Ne bekliyorsunuz?
Önce Rus uçağını vursunlar diye ben talimat verdim diyerek sonra özür dileyip Putin'in kankası olan bir Cumhurbaşkanı tarafından yönetiliyoruz.
Önce Esat kardeşim aile dostum diyen sonra Esat katil diyen bir Cumhurbaşkanımız var.
Biz Mısırla, Birleşik Arap Emirlikleri ile , İsraille dış politikada fırıldak gibi dönerken Zelensky'nin yaptığı açıklamarı öne sürüp kötü siyasetçi mi diyeceksin?
Siyasetçiler koşullara göre açıklama yaparlar.

Ukrayna göz göre göre yalnız bırakılmıştır.
Bu Zelenskiy'nin değil Avrupa'nın basiretsizliği, Avrupa'nın iradesizliği Avrupa'nın iki yüzlülüğüdür.
Ve siz bir ülkenin yalnız bırakılacağını bildiği için teslim olup başka bir ülkenin sömürgesi olmasını mı öneriyorsunuz?
O zaman söyleyeyim Türkiye de Amerika'ya karşı savaşı kesin kaybeder zaman bırakalım güney doğuyu bizden koparsınlar diyebiliyor muyuz?
Adam ülkesini savaşmadan Ruslara teslim etmedi.