1 kez aşk yaşamıştım 2013 2016 arası sürdü daha da ne aşık olabildim ne eskisi gibi sevebildim doğru insanı seçmekte fayda var sectigin an hayatın kurtulur gibi bişey oluyor yanlış insansa hayatın zindan oluyor herkesin kişiliği bir anda veya bir süreç içerisinde değişebilir bunu kimse bilemez en ufak duygusal bağdan bile neler çıkabilir bunu da zaman belirler. Kısaca sana şunu diyebilirim duygusal boşlukta kalmış olarak onu sevmiş olabilirsin ki başka birisi olsaydı belki tavırların yine aynı olurdu insanlar kendilerine çıkış yolu bulamadiginda tavrı kendisine yakın ılımlı hoş davranan yanında güvende hissettiği olsun sevildigini hissettiği güldüğü mutlu olduğu kişiyi benimser hoslanti olabilir sevgi olabilir ama bu bazen kısa sürebilir bazen anlık durumlar bitince o duygu da bitebilir ilk bence bu duygudan emin olmalisin baktın gercekten seviyorsun her hali ve her durumda o zaman direk açılmalısın ben Instagram'da çok aşk sayfası yonettim deneyim konusunda olsun psikoloji konusunda vs whatsapp dan yazarsan yardımcı olurum iyi geceler dilerim umarım istediğin gibi bir mutluluk yasantin olur