Herkese merhabalar. Klasik bir vaka olarak göreceksiniz biliyorum ama yine de fikirlerinizi duymak istiyorum. 3 yıldır arkadaşım olan bir kız var. Her zaman mesafeli ve düzgün bir arkadaşlık ilişkimiz vardı. Bu yılın başında bende psikolojik sorunlar baş gösterdi ve halen devam etmekte. Bu süre zarfında ve hala yanımda ve yanımda olmaya devam ediyor. Eskisi gibi bir mesafe yok aramızda. Onun bana karşı olan davranışları gözle görülebilecek biçimde değişti. Tabi benim de ona karşı olan davranışlarım epeyce bir değişti. Bu sıkıntılı süreçte bana o kadar iyi geliyordu ki gün geçtikçe ondan hoşlanmaya hatta daha ileri bir sevgiye dönüştü düşüncelerim. Bu durum zaten mahvolmuş olan akıl sağlığıma iyi gelmemeye başladı. Canım daha fazla acımaya düşüncelerim hep ona dönük olmaya başladı. Çevremdeki herkes de onun ile arkadaş olduğumu bildiği için çok fazla insana bu durumdan bahsedemiyorum. Ama sanki çare oymuş gibi hissetmekten de vazgeçemiyorum. Sizin fikrinizi almak istedim

Not: Yazdığınız her şeyi okuyorum cevap veremesem bile lütfen cevap vermekten kaçınmayın. Teşekkür ederim.

Güncelleme (09.05.2022): Kız ile ilişkimiz ilerlemeye devam etti. Baya baya öpebilmeye istediğim zaman sarılmaya falan başlamıştım. Dedim ki her halde artık oldu. Ne kadar mutluyum ama içimde de hep bir şüphe ya hala arkadaş isek diye. R10 halkının sözünü dinleme vakti geldi dedim. Gittim açıldım kıza. Ne dese beğenirsiniz ''Ben sana boşuna ümit vermişim. Ama seni de kaybedemem ne yapacağız böyle.'' oturduk saatlerce ağladık bir sonuca da varamadık. O günden beri ne aradı ne sordu. İyice boka battım ben de. İçim yangın yeri. Şimdi ne yapmam gerek R10 halkı. Ben bu kızı cidden çok seviyorum dile bile getirmem çok güç bu hisleri. Bir şey söyleyin ne olur.

Güncelleme(09.08.2022): Üç ay oluş son mesajımı yazalı buraya ama içimden bir gram sevgi azalmadı. Her gece rüyalarımı süslemesi de kesilmedi. Ben nasıl bir şeyin içine düştüm.