1)Çözüm planı adı altında sunulan 4 paket ve bu paketlerin indirimli ürün ve kazanç anlamında ekstra avantaj sağladığı durumlar var. En düşük paket 900₺ en yüksek 9000₺ fakat satıcı olmak veya distribütör olmak zorunda değilsiniz. Yalnızca ürünü kullananda olabilirsiniz. Bu konu fazla detay içeriyor dilerseniz yarın detaylı bir şekilde arayarak anlatabilirim.
2) Satıcı değil, abimin ısrarı üzerine sisteme dahil olup, dolandırıldık herhalde dedikten bir süre sonra gerçekten boş bir ürün olmadığını kendim gördükten sonra distribütörlük yapmaya karar verdim. (Ürünün işe yaradığını görmesem asla ama asla bu şekilde ne konu açarım ne distribütör olurum)
3) Çok haklısınız, ben de deneyene ve deneyimletene kadar inandırıcı gelmiyordu. Ürünleri doğru kullanmak dışında hiç işe yaramadığı diyecek birisi sanırım çok düşük ihtimaldir tabi ama yine de mümkündür.
hocam ürün pek bilindik olmadığı için yan etkisi vs. durumları bilinmediğinden açıkcası doktor önerisi felan da olmadığından kullanma ve tavsiye etme taraftarı değilim.
konunuzu takipdeyim ilerleyen dönemlerde alım yapan olursa kullanıcı yorumlarını göz önüne alaraktan tekrar dönüş sağlarım
ayrıca gerçekten ağrılar konusunda başarılıysa bu ürün için 900tl -9000tl gibi rakamlar harcanabilir teşekkürler yine de dönüş sağladığınız için