Allah yardımcısı olsun hocam çok geçmiş olsun
Çok sağolun.
Allah yar ve yardımcısı olsun çok çok zor bir durum. Empati amaçlı bir kaç kez 10-15 dakika gözlerimi kapatarak ev içerisinde dolaştım inanın çok zor bir durum, her ne kadarda bu durum ile yaşamaya çalışan arkadaşlarımız olsa da yaşam şartları zor. Hele ki yollarda onlar için koyulan onca engel varken!
Amin, çok teşekkürler, evet herhangi bir konuda engeli olan insanlar için hayat her yönüyle çok zor maalesef ki...
Teşekkür ediyorum, evet burada da sık görüyoruz veyahut direkt biz bunalıyoruz, yaşam enerjimiz düşüyor. Ama sahip olduklarımızın kıymetini bilsek bu bile bir motivasyon sebebidir aslında.
Gözde neden kanama olmuş anlamadım hastalıkla ilgili mi?
Evet genelde hastalıklar tetikliyormus ancak kendisinde bu tarz bir durum yoktu, sorduklarında durduk yere de olabileceği söylenmiş. Çok garip.
Hiç bir sağlık sorunu olmayan insanlarda bile bir anda dediğiniz gibi sorunlar çıkabiliyor. Tıpın bunu anlaması yakalayabilmesi çok zor. Tüm güc yaratıcının elinde sanırsam. Geçmiş olsun hocam çok üzüldüm umarım çaresi bulunur veya vardır.
Çok sağolun hocam. Evet maalesef herhangi bir hastalık tetiklemeden de olabiliyormuş çok şaşırtıcı ve üzücü bir durum.
Allah sabır versin geçmiş olsun çok zor bir durum
Çok teşekkür ederim.
Derdi veren rabbim dermanida verir insallah gecmis olsun
Çok sağolun hocam.
çok geçmiş olsun hocam, üveit hastası olabilir kendimden biliyorum çünkü buna benzer olayı yaşadım.
Size de çok geçmiş olsun hocam, şu ana dek herhangi bir hastalığın etkisi tespit edilmedi, öncesinde de görmeyle veya bağlantılı olan konularda bir şikayeti yoktu.