Hocam soramadan duramicam. Üyelik yaşı ve puanı ne alaka ? Sizinde 5 yıllık üyelik 50 küsur puan var.
Hocam bir de admin etiketlemişisniz burada garip olan nedir arkadaşın hosting firması var o kadar ticaret olması çok normal ayrıca üyelik zamanı da yeterli ticaret yapması için yani sizin için anormal olan nedir ?
size açıklama yapmak zorunda değil anlık kararlar olabilir ve üyelik yaşı ticaret puanı ne alaka onu hiç anlamadım satmak istedeği zaman satamayacak mı yani ? burda admini etiket gerektircek bir durum yok o ayrı bir durum
Merhaba arkadaşlar, yorumlarınız için teşekkürler. Tabi ki ticari olarak kampanya da yapılabilir, kaygılar ya da ihtiyaç sebebiyle şirket de satışa çıkarılabilir. Fark ettiyseniz zaten herhangi bir suçlama ya da iftira durumu söz konusu olmadı ve konu sahibi arkadaşa ne olduğuna ilişkin bir bilgi paylaşmasını dostane bir yaklaşımla talep ettim. Diğer taraftan, takdir edersiniz ki bu forumda bir çok arkadaşımızın çeşitli yöntemlerle canı yandı.
"Sınırsız sayıda 100'lü cPanel reseller paketi yıllık 100 TL kampanyası" şeklinde bir başlık görüp, aynı akşam sadece iki saat sonra "Şirketi devrediyorum" şeklinde bir başka başlık daha gördüğünüzde, üstelik konu sahibinin üyelik yaşının yeni olduğunu fark ettiğinizde bu durumu sorgulamaz mısınız? Benim sorum da buna yönelikti.
Admin'i neden etiketlediğim konusuna gelince, konunun takibi amacıyla etiketledim. Herhangi bir ban vs talebim olmadı.
Özetle, evet herkes gergin; ama gerginliğinizi rica ediyorum herkesin faydasını düşünen iyi niyetli bir soru paylaşan birisine önyargı ile yönlendirmeyin, anlamaya çalışın.
İyi forumlar.