Üstad ukrayna yıllardan beri taciz ediliyor bu yeni bir olay değil kaldı ki savaş açan da ukrayna değil
DeepFake mi bilemem ama bugüne kadar Ukrayna devlet başkanının yaptığı açıklamalar ; sürekli kışkırtıcı ve alaycı hatta aşağılayıcı söylemleri .
Not : Bu böyle sürer giderken ortada ne harekat var ne bir şey hatta yığmada yok . Bir topçu bataryası diye hatırlıyorum Rus topçu bataryasının vurulmasında Ukrayna tarafından .
Ondan sonra dedim bu işin suyu çıktı çıkacak ; Ukrayna Devlet başkanı da öyle bir gaza geldi ki ; adamın her açıklamasında sanırsın dövdü dövecek Rusya'yı .
Burada anlatmak istediğim ve kullandığım amiyane tabirler açıkça göstermek için adamın yaptıklarını ve tavırlarını .
Bende İç Anadolu Bölgesindeyim bana şimdi kendi devletim taciz ediyor baskı kuruyor ve sürekli kötülük yapıyor . Biz bir kaç arkadaş burada devlet kursak Bende Türküm Türkiye devleti ' de Türk .
Türkiye devleti benimle mücadele ederken ; İsrail ve Amerika aramıza karışsa ve Türkiye devletini tehdit etse ?
ne kadar saçma değil mi ? Peki Ukrayna Ayrılıkçılar Slav milletler ve Rusya ikisi de slav ve slav millet + rus yani . Kendi içimizde halledelim . Bu işin bu kadar abartılmasının nedeni Rusya'nın Ukrayna ile bütünleşmesinin önüne geçmek bu sayede Moskova'yı darlayacaklarını düşünüyorlar . Darlamadan kasıt : Moskova Başkent olarak yakın Avrupa'ya ve Ukrayna ile çok yakın mesafedeler .
Harita babında söylüyorum ; Bu sayede kendilerini daha rahat hissediyorlar .
Batıyla birlikte hareket edip özellikle ABD destekli çıkışlar ve yaptıkları hamleler yüzünden Ukrayna işi bu boyuta getirdi yani .
Ben bir kaç yıldır özellikle yaptıkları açıklamalardan ve giriştikleri saçma eylemlerden böyle görüyorum .