Escanor adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Üstad ukrayna yıllardan beri taciz ediliyor bu yeni bir olay değil kaldı ki savaş açan da ukrayna değil
DeepFake mi bilemem ama bugüne kadar Ukrayna devlet başkanının yaptığı açıklamalar ; sürekli kışkırtıcı ve alaycı hatta aşağılayıcı söylemleri .

Not : Bu böyle sürer giderken ortada ne harekat var ne bir şey hatta yığmada yok . Bir topçu bataryası diye hatırlıyorum Rus topçu bataryasının vurulmasında Ukrayna tarafından .

Ondan sonra dedim bu işin suyu çıktı çıkacak ; Ukrayna Devlet başkanı da öyle bir gaza geldi ki ; adamın her açıklamasında sanırsın dövdü dövecek Rusya'yı .

Burada anlatmak istediğim ve kullandığım amiyane tabirler açıkça göstermek için adamın yaptıklarını ve tavırlarını .

Bende İç Anadolu Bölgesindeyim bana şimdi kendi devletim taciz ediyor baskı kuruyor ve sürekli kötülük yapıyor . Biz bir kaç arkadaş burada devlet kursak Bende Türküm Türkiye devleti ' de Türk .
Türkiye devleti benimle mücadele ederken ; İsrail ve Amerika aramıza karışsa ve Türkiye devletini tehdit etse ?

ne kadar saçma değil mi ? Peki Ukrayna Ayrılıkçılar Slav milletler ve Rusya ikisi de slav ve slav millet + rus yani . Kendi içimizde halledelim .

Bu işin bu kadar abartılmasının nedeni Rusya'nın Ukrayna ile bütünleşmesinin önüne geçmek bu sayede Moskova'yı darlayacaklarını düşünüyorlar .

Darlamadan kasıt : Moskova Başkent olarak yakın Avrupa'ya ve Ukrayna ile çok yakın mesafedeler .

Harita babında söylüyorum ; Bu sayede kendilerini daha rahat hissediyorlar .

Batıyla birlikte hareket edip özellikle ABD destekli çıkışlar ve yaptıkları hamleler yüzünden Ukrayna işi bu boyuta getirdi yani .

Ben bir kaç yıldır özellikle yaptıkları açıklamalardan ve giriştikleri saçma eylemlerden böyle görüyorum .