Yaklaşık 4 ay önce satın aldığım ve kendimce aklıma gelen içerikleri yazdığım gelirli sitemi satıyorum. Siteyi ilk aldığımda gezi içerikleri üzerine kuruluydu. Ancak ben genel tarza çevirdim ve her türden yazıları yazdım. İçerikler kaliteli değildir.
Site domaininde "gezi" ile alakalı kelime vardır. Ancak artık domainde olan isimlerin bi öneminin olduğunu sanmıyorum. Domain adını meraktan veya keyfi olarak soranlar lütfen yazmasın, ciddi olduğunu düşündüğüm kişiler ile paylaşacağım
Site adresi: PM gönderiniz, yorumda PM istemeden mesaj atarsanız hızlıca iletişime geçebiliriz
Sitenin aylık getirisi: 100 - 200 TL arasında değişmektedir. Sitenin açılış tarihi: 03/03/2021
DA / PA Değerleri: 8 / 27 Kategori, sitenin içeriği nedir: Genel blog Günlük hit sayısı: 200 - 400 ( Search console verilerine göre ortalama ) Ziyaretçi kaynağı: %100 Google Domainin Yaşı: 1 Site tüm içeriği birlikte mi satılık, sınırlama var ise neler: Evet Hosting dahil midir: Hayır - 1 hafta idare edilir. Banlı olduğu sponsor var mı: Yok - Kontrol ediniz Banlı olduğu arama motoru var mı: Yok - Kontrol ediniz Kullanılan yazılımın lisansı satışa dahil mi: Evet İdeabox Ücretli ve lisanlı teması vardır lisans bilgileri paylaşılacak Yazılım lisans sonlanma zamanı: Yok Sitenin satışında herhangi hukuki bir problem var mı, telif hakkı vb..: Yok
Not; Adsense hesabı dahil fiyatı ile adsense hesabı olmadan satış fiyatını belirtiyorum. Adsense hesabı pinli ve ödeme almıştır. Toplam 600 - 700 TL arası ödeme aldım. Adsense hesabında 260 TL vardır.
Adsense hesabı olmadan fiyat;
5.000 TL 3.500 TL
Adsense dahil fiyat:
6.000 TL 4.500 TL ( Adsense hesabında 260 TL mevcuttur ve dahildir.)
Altta grafikleri paylaştım, bazen eklediğim güncel yazılar sayesinde tıklanmalarda artışlar olabiliyor. Günlük hit sayısını normal yazı girişi yapmadığım dönemlere göre yazdım. Yoksa 1 günde 5k hit aldığıda oldu.
News Kaydı da bulunmaktadır.