Şimdi hocam şöyle birşey var. Telefondan yazıyorsa adam gelişigüzel yazıyordur. Sanki Whatsapp konuşmasında çok takılınması gereken birşey değil gibi. Mesela ben Konyalıyım. Konuşmam ile yazmam arasında büyük fark olduğunu söyleyebilirim. O zaman sizi arasam ve görüşsek bana da iş vermezsiniz. (Şu an makale yazarlığı yapmıyorum. Eskiden yapıyordum.)

Tabi yine de siz bilirsiniz. Açıkçası ben de telefondan mesaj yazarken bu tarz imla kurallarına pek dikkat etmiyorum.
Birçok arkadaş sizin gibi olaya yanlış yerden bakıyor bence , size açıklayayım herkes okusun.d
Bahsettiğim konu teklif verirken kullanılan dil , tabii ki herprofesyonel makale yazarı her yerde dıkkat etmiyor yazılanlara ama ben yazı odaklı bir iş istiyorsam teklif verenin de 4 4 lük bir yazı ıle teklif vermesini isterim açıkçası,Diyorsunuz ki yazı dili pek önemli değil wp de veya orada burada önemli olan iş , tamam daben o adamın konuşmasına göre değerlendiriyorum olayı.Fark ettiyseniz öncesinde de bir örnek çalışma gönderilmedi açıp onu okuyayım aklımda ilk beliren istemsiz düşünce yapısı "bu adam yazım kurallarına dikkat etmiyor" oldu

Anlatabildim mi yani bir makale yazarı olsam 2 3 cümleyi profesyonel olarak yazmak çok zor değil inanın , telefonda olsa bile.Bence bu da bi tık alıcıya verilen önemi , yapılan işin profesyonelliğini gösteriyor.