Biliyorum ama birebirde muhataplığa girdiğin zaman onları fena tetiklemiş olursun ; onlar güdülenir sana karşı ve güdülendiklerinde de gösterecekleri tepkileri az çok tahmin ediyorsundur .
Onlar bilmiyorlar ; Analarından babalarından iki üç nara dinlemişler iki üç metaforla savaş edebiyatı yapıp ona göre düşünüyorlar .
İkinci dünya savaşında en dirençli ve sert Japonya bile sadece 2 tane nükleer başlık bir de bak uçaktan atılan BALİSTİK DEĞİL YANİ .
Yedikten sonra hemen savaşı bitirdiğini açıkladı .
ŞİMDİ DÜNYADA YENİ TİP TERMONÜKLEER NÜKLEER BAŞLIKLAR VAR VE BUNLAR BALİSTİK FÜZELERLE ATEŞLENİYOR , YANİ PARAŞÜTLE HIZI HAFİFLETİLİP UÇAKTAN ATILMIYOR YANİ BİLDİĞİN BALİSTİK FÜZEYLE UZAYA ÇIKIP UZAYDAN SERTÇE ÇAKILARAK İNİYOR VE BİR SAVAŞ BAŞLIĞININ İÇİNDE TAŞINIYOR . YENİLERİNİN HİDROJEN TEMELLİ FİZYON FÜZYON ARAŞTIRABİLİRSİNİZ BU KAVRAMLARI YARATTIĞI TAHRİBAT ESKİLERİNE NAZARAN BİNLERCE BİNLERCE KAT .
SIRF İKİ TANESİ JAPONYAYI TEK BAŞINA DİZE GETİRDİYSE , 20 000 30 000 TANESİNİN NE YAPACAĞINI DÜNYAYA BİR DÜŞÜNELİM .
VE RUSYA DA BUNDAN SEKİZ BİN TANE NET VAR .
Küresel Yokoluştan zarar görmeyeceğini düşünmek ne kadar doğru düşüncedir diye düşünmek lazım .
Nükleer güç sahibi olmak ben istediğimi yaparım, karşı çıkan ülkeye karşı bunu kullanırım demek değildir. Büyük puntolarla yazı yazarak renklendirerek; yok nara yok metafor yok nükleer terimler

Umuyorum anlaşılmıştır kasıt edilen ima.. Açıkça belirtmiyorum düşünce yapınız tartışmaya müsait..