Normal kesimden bahsetmiyorum zengin biri yüzlerce kg altını nasıl götürecek. Rusya'ya amborga gelince bitcoin ile ticaretin önü de açılabilir.
Ne altınını bir yere götürür kimse ne de bitcoinle ticaret olur. Nedenine gelince artık savaşlar eskisi gibi konvansiyonel değil. Mevcut paradigmada ise volatilite nedeni ile BTC ile ticaret yapmak imkansız. Piyasayı doğru okumak gerekiyor. Savaş nedeni ile altın tabi ki yükselmeye devam edecek bu yükselme isteğine karşı da ABD baskılama politikası geliştirmeye çalışacak. Bitcoin ise normal seyrinde ilerliyor. Zaten bitcoinin tarihi grafiklerine bakacak olursanız döngülerin farkına varırsınız. Arada yükselmeler düşmeler olsa da bir sonraki makro yükseliş trendi 2026 da olacak. Ben şahsen düşüş trendinde BTC nin 9000 dolara iğne atmasını bekliyorum. O yüzden düşüş trendini takip edip kademeli alış yaparak yükseliş trendine geçildiğinde minik bir servete sahip olunabilir.
Yazdıklarımın tamamı kendi görüşüm olup, hiçbiri yatırım tavsiye niteliğinde değildir. Her birey tüm yatırım değerlendirmelerinden şahsi olarak sorumludur. Herkese bol kazançlar, savaşsız sağlıklı günler dilerim.