Merhaba, öğrenci evinde bütün ev arkadaşlarımla beraber kaşınıyoruz. Çok fena kaşınıyoruz uykudan uyanıp kaşınıyoruz çıldıracak raddeye gelmiştik. (Uyuz değil 4 farklı doktora gittik)
Eklemem gereken önemli detay şu ben 1 ay önce memlekete döndüm ilk günden kaşıntılarım geçti düzeldi her şey. Öğrenci evinden memlekete dönen arkadaşlarda da sorun düzeldi öğrenci evini 2 kez ilaçlattık bu süreçte. Bugün öğrenci evine geldim vücudumda hiçbir kabarıklık kaşıntı yoktu aklımdan çıkmıştı odamı düzenledim bilgisayara geçtim takılırken vücudumu kaşıdığımı farkettim ve şu an o lanet kabarıklıklar vücudumda tekrar oluşmaya başladı. Bu evdeki bir şey bizi tetikliyor onu anladım. Evden çıkıp 2 gün başka yerde uyusam düzelecek çünkü memlekete gittiğim ilk günden düzeldi. Öğrenci evine geldim 5-6 saat oldu ve her yerim kabarmaya başladı bunun hakkında fikri olan var mı ?
Kabarıklıklardan birini kaşıdığım anda bütün kabarıklıklar kaşınmaya başlıyor, ortalama olarak parmak ucu büyüklüğünde kaşıdıkça beyazımsı bir renk alıyor soluk beyaz gibi sabah bol bol kaşıyıp fotoğraflayacağım. 4 farklı doktora gittik çözüm bulamadılar. Bu evden çıkıp başka yerde uyuyunca düzeliyor . Evde 5 saat takılınca tekrar vücudumda o kabarıklar oluyor deliricez.