Açık Arttırma Başlangıç : 1 TL
Minimum Arttırma : 1 TL
Hemen Al : 350 TL
Açık Arttırma Bitiş : Son Teklif + 24 Saat
Merhabalar zamanında forumdan bir arkadaştan niche site kurulum + eğitim hizmeti almıştım ancak vakit yetersizliğimden dolayı ilgilemedim siteyle.
2 kelimeden oluşan bir keyworddür. Zorluğu yok gibi bir şey fazla site yok arama sonuçlarında gördüğüm kadarıyla.
Keywordün istatistikleri aşağıdaki gibidir, dahada artmış olabilir tabii.
Nelere sahip olacaksınız 🔻
✅ Aranma hacmi yüksek keyword
✅ Rekabet oranı düşük keyword
✅ Niche eğitim/yapılması gerekilenler pdf dosyası
✅ 22 adet makale başlığı listesi
✅ Anahtar teslim seo uyumlu temayla kurulmuş eklentili wordpress sitesi
✅ Hazır iç seo ayarları
✅ Sitede 1 adet makale mevcut yaklaşık 1k kelimelik
---
Açık arttırma eğer ki 50 TL'yi geçerse 1K backlink 💎
Açık arttırma eğer ki 100 TL'yi geçerse 5K backlink 💎 Açık arttırma eğer ki 150 TL'yi geçerse 10K backlink 💎
Hediye ediyorum!
Site adresi: Maalesef ki belirtemiyorum. (Domain kelime-kelime.net şeklindedir.) Sitenin aylık getirisi: 0 Sitenin açılış tarihi: 16.05.2021 DA / PA Değerleri: 1/1 Kategori, sitenin içeriği nedir: Niche Günlük hit sayısı: 0-? Domainin Yaşı: Yaklaşık 1 yıllık Site tüm içeriği birlikte mi satılık, sınırlama var ise neler: her şey dahil Hosting dahil midir: güzel hostingde bulunan 3 ayı kalmış hosting devredilecektir Banlı olduğu sponsor var mı: yok Banlı olduğu arama motoru var mı: yok Kullanılan yazılımın lisansı satışa dahil mi: evet Yazılım lisans sonlanma zamanı: yok Sitenin satışında herhangi hukuki bir problem var mı, telif hakkı vb..: yok