Selamlar arkadaşlar bikaç gün önce başıma gelen olayı anlatmak istiyorum.
Dün Web sitem üzerinden gelen bir müşterim bana yazdı bikaç hizmet istedi sağladım ardından bana WhatsApp hesabı ele geçirebiliyor musun dedi evet dedim. WhatsApp hesabı nişanlısı ait nişanlısının onu aldattığını düşünüyormuş ve yüksek ihtimalle de aldatıyordu WhatsAppındaki erişirsem beni aldatıp aldatmadığını öğrenirim dedi ona göre ona dava açacağım dedi bende tamam dedim.
Benim bir arkadaşım vardı yazdım dedim böyle böyle bir iş var bunu yapabilecek birini tanıyor musun dedim evet dedi bikaç kere onunla iş yaptığı için onayınızı güveniyorum dedi bende sen güveniyorsan sorun yok dedim. Verdiği numaraya yazdım durumu adama anlattım tamam dedi 4 5 güne ele geçiririm dedi size teslim ederim dedi 700 TL para istedi gönderdim. Parayı geçen perşembe günü gönderdim pazartesi hazır olur dedi. Pazartesiye bekledim yazdım biraz uzadı dedi salı günü yazdım cevap yok bugün yazdım parayı atmıyorum dedi Engelledi. Söylenen İşlemi Yapmadı
Dolandırıldım yani bunun için adliyeye girip suç duyurusunda bulunsam böyle bir işi yapmaya kalkıştığım için benim başıma bir şey gelir mi?
Sonuçta *********** ve ceza alır mı bu durum ile ilgili hukuki süreç nasıl işler bilen birini anlatabilir mi?