Merhaba başlıkta belirttiğim gibi adım atarak hediye kazanabilirsiniz bu aralar çok popüler oldu sosyal medya da önünüze bununla ilgili post reels vb şeyler çıkmıştır fazla zamanınızı almadan konuya gireceğim. Öncelikle uygulamamızın adı
" Adım Sayar " çok basit ve sade arayüzü bulunuyor uygulamaya kayıt olup sadece adım atmanız yeterli olucaktır zaten her gün ayaktayız iş güç peşinde koşuyoruz telefonumuz da daima yanımız da oluyor uygulama arka planda açık bırakıp günlük işlerinizi yaparak adım para kazanabilirsiniz ben bugün başladım ve 3.10 adım para kazandım günlük olarak extra adım para kazanmanıza yardım edebilecek 2 tane bölüm var günlük video izle ve 30 dk boyunca attığınız adımları X2 yapma bölümü de var uygulamaya kayıt olduktan sonra profil bölümüne gelip sizden istenilen bilgiler olucak mail adresinizi girmenizi isteyecek doğdum tarihinizi vb bilgileri bunları yaptığınız da size 0.50 adım para kazanacaksınız. Günlük 20k adım limitiniz var adımlarınızı adım paraya çevirmek de çok kolay aşağıda koydum görselin turuncu renkle çizdiğim yerden adım paraya dönüştürüyorsunuz orada dikkatinizi çekerse en sonda yıldızlar o sizin enerjiniz oluyor o ne kadar yüksek olursa o kadar adım para kazanırsınız enerjinizi yükseltmeniz için de size 3-5 tane video izletiyor

2 görsel de gördüğünüz gibi enerjimi yükselt bölümü var oradan 3-5 video izleyerek enerjinizi yükseltebilirsiniz bir kaç tane de adım paranız ile satın alabileceğiniz örnek ürünlerin resmini görsel olarak koyucam baya bı ürün var oyun severler için google play kodları , steam key , valorant VP vb de mevcuttur.

Umarım bu kısa detaylı anlatım sizin için yararlı olur ve referans bölümü de mevcuttur her referans başına karşılıklı olarak 1000 adımlık adım adım para veriyor referans kodumla kayıt olursanız karşılıklı 1000 adım kazanabiliriz. Herkese bol kazançlar

Referans Kodum = WNRTGKP

Hadi, AdımPara uygulamasını indir, WNRTGKP kodunu kullanarak üye ol, ikimiz de 1000 adımlık ödül AdımPara kazanalım!😍
https://www.adimpara.com/invite?code=WNRTGKP&name=YM