konur adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Abi mavişehir bilim müzesi var gidebilirsiniz oradanda tayparka geçiş yaparsınız. Westparkın orada da akvaryum var internet sitesinden bakarsanız bazı günler köpek balığı besleme yapıyorlar ilgi çekici olabilir. Daha çok yer var ama şuan vaktim yok dilerseniz birkaç farklı yer daha söylebilirim özelden müsait olduğum bir zamanda.
Evet Mavişehir bilim müzesi , Tay Park zaten benim konu açarken belirttiğim "Karşıyaka Evrensel Çocuk Merkezi ve Eğitim Kampüsü (Dinozorlu park) " ve çevresi.
Yani bir günde hepsi aradan çıkıyor..
Westpark Akvaryum da güzel evet.. biz bi türlü fırsat bulamadık ama giden arkadaşlar güzel diyor. Orayı da deneyeceğiz çok teşekkürler.
Ayrıca önerilerinizi konu altına bekleriz çok mutlu olurum. Zira çocuklar için mekanlar çok kısıtlı.

les adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Çok güzel bir konu ben de konuya katkı sağlamak isterim ilerleyen günlerde.
Evet katılıyorum. Hatta biri açmazsa ben yakında açacağım. "İzmir'de çocukların güzel zaman geçirebilecekleri mekanlar" diye bir site..
Her "hadi gidiyoruz" dediğimizde kitlendiğimiz bir konu Çocuklar için kaliteli ve güzel zaman geçirilecek yerler çok az ya da biz bilmiyoruz ...

Bu arada bu yazıyı yazdıktan sonra Reçine At Çiftliğine gitmeye karar verdik.
Bornova Merkez'e çok uzak değil ve kaliteli zaman geçirilecek bir mekan.
Kahvaltı Kişi Başı : 90₺
Omlet türü ekstra şeyler 30₺
At turu : 35₺

Kahvaltısını beğendim. Doğal ve zengin. Piyasadaki o 50₺ civarı olan mekanlarla kesinlikle kıyaslamayın. Cidden özenli ve lezzetli.
Kendi yaptığı ürünleri kullanıyorlar. Bittikçe de yeniliyorlar.

Mekan evka-4'ün de üzerinde bir yerde... O yüzden orada işimiz bitince "Aşık Veysel Rekreasyon Alanı Buz Pisti "'ne gittik.
Öğrenci : 12,5₺
Tam : 20₺
Hevesiniz ve öğrenme isteğiniz varsa bir şey diyemem ama sadece bir defalık gidelim kayalım diyorsanız riske gerek yok bence. Bu gözler neler gördü bu hafta sonu.
Kemik sesleri rüyama girdi...
Ama Mekan çok güzel. Buz pisti koca bir parkın içinde. Park da çok güzel. Sahalar, parklar... İzmir'de bir eşi yok diye düşünüyorum.