Bir müşterim var büyük bir kanalı var ona alım yapıyor sıklıkla. Forumdan 2 arkadaşla çalıştım birisiyle hala daha çalışıyorum.
Şimdi malum youtube abone fiyatları belli geçen seneki fiyatları mumla arar olduk. Bende haliyle müşterime yansıtıyorum bu fiyatı.
Lakin sağlanılan hizmet sağlandıktan sonra bir düşüş oldumu sağlayanlar kanal büyük düşmesi normal diyip telafi noktasında problem çıkarıyorlar.
Bir de tabi şöyle bir problem var mesela 100.800 abonesi var kanalın 5 bin alım yapıldı. 105.800 tamamlamıyor 100k dan 105k gözüktüğü gibi sistem durduruyor. Bunu arkadaşlara söylediğimde sistem tam atar diyorlar fakat bi zatihi teşhis ettim. Üstüne üstelik 600 adet parasını boşuna boşuna cebimden karşılayıp telafi etmek zorunda kaldım müşteriye. Ama sağlayıcı kanaldan kaynaklı diyor lakin kanal kaynaklı değil. Nerden vardın bu kanıya derseniz. Geçen bir siparişinde farkettim. 100.050 iken verdiği sipariş tam sayısıyla bitti ve müşteri ağzını açıp laf dahi etmedi. Ekstra olarak doğal artışı da olan bir kanal.
Bu tarz konuları nasıl aşabilirim?