roadscrat adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Eğer kendisinin çocuğu olduğunda karşı taraf şikayet ederse çocuk sesinden o zaman komşu haksız aynı toleransı göstermedi diyip haklı olur fakat köpek sesi ile çocuk sesi bir olmaz hocam. İnsanlar apartmanlarda aile oluşturmak için oturuyor ne etsin çocuk etmesin mi yada çocuğun ağızını mı bantlasın, çocuk zıplar alt kat komşusuna zarar verir ayrı mesele fakat çocuk sesi başka bişedir mantıklı olun

Polise şikayet bile edebilir köpek sesinden, bu aynı muziğin sesini komşuyu rahatsız edecek kadar açmak ile eşdeğer sayılıyor. O yüzden apartman yönetimlerinde köpek genelde yasak oluyor, tekrar belirtiyorum bende hayvan severim fakat bu başka bir komşumu rahatsız edebileceğim anlamına gelmez
Hayatınızda hiç bir köpekle bağ kuramamışsınız belli ki benim köpeğimin 3-4 kere havlamasından rahatsız olunuyorsa hiç kusura bakmasınlar bende çocuklarının sesinden her türlü rahatsız olurum .Benimde köpeğim vardı ve aile fertlerinden bi farkı yoktu benim için. Adamda köpeğin ağızını mı bağlasın günde 3-4 kere havlıyor diye?

Alıntı
Polise şikayet bile edebilir köpek sesinden, bu aynı muziğin sesini komşuyu rahatsız edecek kadar açmak ile eşdeğer sayılıyor.

Sizde bir canlıyı müzik sesiyle bir tutabiliyorsunuz ve hayvan severim diyorsunuz gerçekten güldürücü.