Misafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
ne saçma bir düşünce bu ? bir insan korkuyor diye evladı gibi besleyip sahiplendigi köpegini başkasınamı sahiplendirecek çözüm bumu veyatta evinimi satması lazım ?
rahatsız olan çıkar gider . evlerde köpek beslenemez diye bir yasa yok. her apartmanda'da köpek besleniyor.
tamamen boş yorum yaptınız yorum yapmak içinde yorum yapmayı yasaklamalı bu forum.

arkadaşım insan korkmuyor komşunun çocuğu korkuyor. haliyle koruma içgüdüsü devreye giriyor ve ev sahibi olduğunu nereden biliyorsunuz ? ve şuda var yönetmeliklere göre çoğunluk ne derse odur. apartmanda hayvan beslemek serbestse ozaman kimseyi rahatsız etmeyecek şekilde isteyen at beslesin isteyen inek. gerçekten yorum yapmak için yorum yapanları gerçekten anlamıyorum.

evladı gibi alır sever sahiplenir peki haklısınız kimsede birşey diyemez haklısınız ama o komşunun öz bi öz kan bağı olan evladı korkuyor gece sese uyanıyorsa ne hakkından bahsediyorsun ? yine bir boş insan yorumuna gerçekten sinir oldum gereksiz yorumcular alıntılaması gerçekten beni çok yoruyor.