Rica ederim. Bir de şöyle bir durum var: satıcı olarak baktığınızda müşterilerin size verdiği zararı görüp taklit edebiliyorsunuz. Sistem buna izin veriyor. Eğer size yapılan ve sistem üzerinde sorun olarak görünmeyen bir durumu siz başka satıcılara yapıyorsunuz. Yapabiliyorsunuz. Bu tür istismar girişimleri genellikle cezasız kalıyor. Rekabet ve etik açısından burada detay vermeyeceğim ama isteyen biri çok güzel bedava kupon kazanabiliyor. 600 lira kupon kazanmıştım bir test sırasında. Bu test başka bir satıcının hatalarını görüp istismar etmemden kaynaklandı. Satıcıya ulaşıp kendisinden alışveriş yaparak kuponu onda harcadım ve gönlünü aldım. Bunu istismar edip pek çok satıcıya zarar verebiliyorsunuz şuan halen böyle hatalar mevcut.
Ayrıca diğer pazaryerlerinde de bu güncelleme yapılması gerekiyor hocam. Teşekkür ederiz gayretiniz için. Keyfe keder teslim alınmayan üründen bahsediyoruz ve kargoyu tekrar ben karşılıyorum yani düşününce zaten saçma geliyor ama pazaryeri anlaşma kurallarında yazıyor diye biliyorum.