Aslında aynı marka aracı trafikte çok görürseniz o markanın iyi olduğunu düşünürsünüz ve bu da markanın bilinirliğini arttırır trafiğe çıkmak içinde benzin & lpg gereklidir dolaylı yoldan yine verdiğim örneğe çıkıyor sonuç ve ödemiş olduğunuz lisans gideri için ne diyeceksiniz ayrıca sınırsız lisans alsaydınız keşke aylık lisans gideriniz çok fazla
Hocam markanın bilinirliğinin artmasının bana ne faydası var? Araba satarken örneğin ben volkswagen markasının bilinirliğini arttırdım o yüzden aracı değerinden 20 bin lira fazlaya satıyorum diyemezsiniz. ama site için geçerli değil bu. hele ki e-ticaret sitesi için hiç geçerliği değil hocam. e-ticaret sitesi için her şey reklam demek. Ki zaten ben lisans ve reklam giderlerini satış fiyatına koymadım. sadece bilinsin diye yazdım. Ortada 2 aylık bir emek var ki bu 2 ayın en az günde 6-7 saatini her gün bu siteye ayırdım. kredi borcumun ödeme tarihi gelmese hayatta satmam bu siteyi. şu an çalışmıyorum ama 2-3 haftaya işe başlayacağım Allah izin verirse 2-3 hafta daha satılmazsa ve ben bir şekilde idare edebilirsem borcumu hiç satmam artık bu siteyi. 8-9 bin lira masraf yapılan site 2500 liraya satılır mı? görülmüş şey mi bu? Lisans konusuna gelirsek sınırsız lisans yok. Ama ciddi düşünen birisi için 270 lira aylık lisans 1 satıştan bile kolayca çıkar. 270 lira aylık gider bir epin sitesi için gayet normal. bunun içinde hosting ücreti de var ve sürekli güncelleme ve destek de var. Aylık 270 lira veremeyen zaten bu epin sektörüne hiç girmesin.
SATIŞ DEVAM EDİYOR.