Maharaja adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bu şekilde yaklaşmanız doğru değil. Ben 9-10 yıl güzel hosting kullandım. Belki de kimse adını bilmezken ilk ben kullanıyordum. Eş zamanlı olarak alastyr ile de çalıştım 3-4 yıl. Fiyatlar sebebiyle 2-3 ay önce firma değişikliği yaptım. Hizmet aldığım firma 1-2 dakika içerisinde destek taleplerine yanıt veriyor ve hiç bir problem yaşamadım. Bahsettiğim firma isimkaydet. Böyle bir mesaj yazabilmeniz için mesela tüm firmalarla çalışmış olmanız gerekiyor. Türkiye'de güzel işler yapan farklı firmalar da var ve onları kullanmadan böyle bir genelleme yapmayın lütfen.
Dediğiniz firmayı kullanmadım hocam ama büyük denebilecek natro, türkticaret, isimtescil adı bilinmeyen r10 üzerinde satış yapan en az 10 farklı firmayla çalıştım. Güzelnet ve veridyen'e dahi hiçbiri yaklaşamadı turhostu tamamen ayrı tutuyorum. Olay sadece destek değil hostingin stabilitesi de bunların içinde. Sunucu kalite sıralamasına göre turhost > guzelnet > veridyen. Destek sıralaması veridyen > guzelnet > turhost. Kritik sorun çözümü sıralaması turhost > bütün saydıklarım. Tabi bu şahsi fikrim herkesin tecrübesi farklıdır