aliirizabekci adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bana 100tl bakiye yatırdılar 198tl harcamıştım papel50 zamanı müşteri hizmetleri yüklüyor bakiyeyi
Hocam normal de yüklüyorlar da hepsiburada bu ürün için "Yarısı bizden kampanyası" kapsamında değil diyor

1.Cevap;
sipariş numaralı Pinkblue Light LED RGB Dekoratif Lambader ürün yarısı bizden kampanya kapsamında olmadığı bilgisine ulaştım.
Kampanya sadece seçili ürünlerde geçerli olup aynı ürünün farklı beden veya renklerinin dahil olmayacağını belirtmek isterim.
Kampanya koşullarında bu bilginin yer aldığını görüntülüyorum.
Kampanya linki üzerinden kampanyalı ürün otomatik olarak açılmakta olup beden ve renk değişikliği sağlanmadan sepete eklenmesi gerektiğini belirtmek isterim.

2.Cevap;
Yarısı Bizden kampanyası kapsamında ekiplerimiz tarafından inceleme yapılarak bilgilendirme sağlanmaktadır. Yarısı Bizden kampanyası kapsamında koşullara uyum gösterilmemesi sebebi ile yükleme yapılmamıştır.
Konu hakkında size yardımcı olamadığım için üzgünüm.

3.Cevap;
İlgili birimlerimiz tarafından verilen bilgiye istinaden Yarısı Bizden Kampanya hak edişiniz bulunmadığı için size yardımcı olamamaktayım. Konu hakkında destek olamadığım için üzgünüm.