Her yerde çilek tedarik edilebilir fakat hepsi GDO'lu. Eğer organik ise insanlar organik ürünlere muhtaç. Satabilir miyim den ziyade kesin satmanı tavsiye ederim. hatta herkes elinde avucunda ne varsa gelsin burada satsın. Fındığı olan fındık satsın. Dondurması olan dondurma satsın. Ama tamamen ticari amaçlı değil, asıl odak noktası organik ürüne ulaşamayan insanlara ücreti mukabilinde bu değerli ürünleri ulaştırmak olsun. Ben Antalya, Kahramanmaraş, Adana, Kayseri'yi sık sık ziyaret ediyorum. İstanbul, İzmir ve Ankara'da uzun süre bulundum. Oradaki insanlar pul biber yediğini zannediyor. Mesela kuruluk diye bir şey var dolması mükemmel. Bu tür ürünleri Akdeniz bölgesinde katkısız şekilde bulabiliyorsunuz ama batı tarafında ulaşamıyorsunuz. Bu sıkıntıyı gidermek için pek çok üretici kolları sıvadı ama artık suni şekilde üretime odaklanılıyor. Doğal ürünler halen bir yerlerde var. Elden geldiğince herkesin en azından forum içinde bunu birbirine ulaştırmasını ben her türlü desteklerim. Bazen görüyorum fındık satışı fıstık satışı oluyor eğer gerçekten organik ve birinci sınıf malzeme ise yerinden aldığınız için daha uygun ve daha kaliteli olacaktır. Bence herkesin desteklemesi gereken bir olay.
Mesela Maraş Yaşar'da dondurma yedim. O gün dondurmanın ne olduğunu anladım. Biz daha önce kayış kemiriyormuşuz dedim. Şimdi maraştan paket yaptırıyorum şoklu. Evdekiler bayılıyor. Keçi sütünden yapılıyor çoğu kişi bilmiyordur bunu ben bilmiyordum mesela. Adana'dan portakal alıyorum mesela tarifi eşsiz. Oradakiler şaşırıyor "ya tamam portakal iyi de abartmadın mı" diyorlar. Ben buraya dikkat etmeni istiyorum işte. İnsanlar sahip olduklarını normal sanıp herkeste var sanıyor. Halbuki lüks

yöresel yiyecekler ve organik ürünler yemeye bayılıyorum. Sanırım saatlerce konuşabilirim bu konuda. Bence satışını yap. Hem daha farklı bir ticaret serüveni olur senin için. Hem ihtiyacı olup çilek bulamayan var ise çilek yemiş olur.