Merhabalar,
Dün gece gerçekleştirmek istediğim bir ticaret sonrası
@NR1; dolandırıldım. Gerekli şikayet konusu açtım yöneticiler de uzaklaştırdı zaten.
Kullanıcı beni engellediği için bilgilerini göremiyorum şu an hatırladığım kadarıyla 8-9 ticareti olan ve TC onaylı üyeydi.
Bir arkadaş 8-9 ticaretinin bazılarının 50 TL altında ki alışverişler olduğunu söyledi r10 üzerinde bu yasak diye biliyorum yanlış mı biliyorum acaba?
2. Olarak da bu konuyla ilgili suç duyurusunda bulunacam kullandığı telefon numarasını aradığımda kapalı gözüküyor ama wp de aktif yani sanal numara da kullanıyor olabilir bu yüzden r10.net deki tc sini nasıl alabilirim yani yöneticiler bu bilgiyi verebiliyor mu bilgisi olan var mı?
Edit:
@ByNeels; bu hesap da ona ait profildeki numaralar bile aynı olmasına rağmen sistem tespit edememiş Multi üyeliği ilginç
Ticaret puanına bakılırsa bazı kişilerden ürün almış. Bu arkadaşlara ulaşıp odemeyi kim adına yapti hangi isimle öğrenin. Çünkü size yolladığı IBAN kendisine ait olmayabilir. Ayrıca r10 üzerinden ödeme yaparak üyelik almış. Kredi veya banka kartıyla ödeme yaptığı için bu da tespit edilir.