oskyazilim adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
1) Faydadan çok zararını görmen muhtemel.
2) Bir tüyo veriyim. Ana başlık ve alt başlıklar belirle(aranma hacmine göre). Kullanıcının istediğini uzatmadan ver.
3)Video eklemek kullanıcıyı sitede daha uzun süre tutmanın yollarından biridir. Etkili videolar seo için çok faydalı olabilir.
batoksca adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
10 adet makale özgün ve birbiriyle ortak yönü olmayan içeriklerse tadından yenmez.
Uzunluğundan ziyade tıklayıp gelene faydası olmalı. Ama illa bir sayı duymak isterseniz 600-1000 arası iyidir sizi de zorlamaz.
Görselle destekleyin içerikleri.
Son sorunuz hakkında bir fikrim yok hocam.
Edit: Son soruyu yanlış anlamışım, evet faydası olur.
CGLR adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhaba,
Uzman değilim, deneyimlerimi yazmak istedim.

1) Elbette faydası olur; ne kadar ekmek, o kadar köfte.
2) Önemli olan boyu değil, işlevi. Kullanıcı deneyimi her geçen gün daha da ön plana çıkıyor. Ziyaretçiye doğru bilgiler dolandırmadan vermeye çalışın.
3) Search Console’da görebileceğiniz her bir detay (Video, SSS, Ürün vb.) SEO açısından fayda sağlar. Hem kullanıcıya daha iyi deneyim sunarsınız hem de Google’ın schema yönergelerini yerine getirmiş olursunuz.
Raymo adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Öncelikle seo uzmanı falan değilim. Tamamen aldığım eğitim ve bilgi edindiğim kaynaklar sonrasında bildiklerimi cevapladım.

1Günlük 5 makale idealdir.
2)Makalelerin kelime sayısının pek bir önemi yok. Ana hedefin ilk 160 karakterde anahtar kelimeyi ne derecede kullandığın ve sunduğun. 200 kelimelik yazı da olsa 160 karakter anahtar kelime olayına dikakt etmek önemli. Ayrıca H1 H2, H3 ve H4 başlıkları da önemli.
3)Sitede durma süresini uzatacak her türlü yöntem fayda sağlar. Ancak site hızı yavaşlatma konusunda ne gibi sorun olur bilgim yok.
RafetDuman adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
1) Makale yarışına girip günde 10 içerik için kendini kasarak kötü içerikler çıkartmaktansa 1 adet daha çok emek verilmiş makale her zaman daha iyidir.
2) Kelime sayısı kesinlikle önemli. Ben makaleleri minimum 600 kelime civarında yayınlıyorum. İdeal olan da 600-1200 kelime arasıdır. Uzun bir makalede normale göre daha fazla birbiriyle alakalı anahtar kelime kullanarak daha fazla google arama sonuçlarında makalenin yer almasını sağlayabilirsin.
3) Videolu içerikler düz yazıya göre çok daha zengin olduğu için kesinlikle etki eder.

Değerli yorumlarınız fikirleriniz için çok teşekkür ederim en azından bir nebze olsa anlayabildim videonun sitenin hızını yavaşlatmadığı sürece faydası olacağini orta halli makale girişlerininde faydasını anladım peki blog yazıları paylaşmak 100-200 kelime bunun içerisinde anahtar kelimelerin geçmesi faydalımıdır ben şuana kadar makaleleri blog yazısı olarak bu şekilde paylaştim uzun uzun makale paylaşmadım önemli olan uzun içerikler mi paylaşmak mı?