1 numaralı Türk düşmanı ülkelerden.
Avusturya, Hollanda, İsviçre, Fransa, Norveç.
Bu beş ülke tescilli Türk düşmanı.
Ortadoğu'nun pis düşünceli insanları içinde doğmuşuz. Kendi içinde hain yetiştiren başka bir ülke yoktur.
Türk düşmanı değiller hocam. Onların sana olan düşmanlıkları senin yunanistana olan düşmanlığın kadar. Ancak adamlar bağnazlığa ve yobazlığa karşı. Memleketinde Türk istemiyor çünkü bu memleket ortadoğu bataklığına dahil olmayı kendi seçti.
ALLAH aşkına biri artık şuna dur desin ya hu ekşi sözlükte bu kadar ülkesini karalayanlar yoktur.
1. ) İsviçre'de o çok modern bulduğunuz ülkenin %65'i almanlar. Yani insanları sömürerek beslenen ülkelerin başında gelir. ( Alman Sömürge imparatorluğu )
2. ) İsviçre'de o çok modern bulduğunuz ülkenin %18'i fransızlar. ( Fransız sömürge imparatorluğu )
3. ) İsviçre'de o çok modern bulduğunuz ülkenin %10'u italyanlar. Sömürge ve mafyalaşmayla meşhur.
4. ) geri kalanıda karışık türk,suriyeli,afganı,afrikalısı
isviçreli diye bir kavram yok zaten toplama bir ülkedir. Savaştığı, kendisine düşman olan, hiç bir kaygısı olmayan bir ülke.
Yani medeniyet medeniyet dediğiniz şey insanları kırıp geçiren bu insan kanına doymayan doyumsuz avrupaysa, pis dediğiniz ortadoğunun müslümanlarıysa ALLAH aşkına gidin yahu medeniyetinize kavuşun.
BEN ( sözde ) PİS ORTADOĞULU MÜSLÜMAN olarak yaşamaktan gayet memnunum.
( He birde bunu yazanlar bana sanki İngiliz Kraliyet ailesinden geliyormuş gibi )
Freni patlamış kamyon gibi bir kötüleme, karalama, kendini çöp gibi gören insan topluluğu oluşmaya başladı. Yazık kurtulun bu düşünceden.
Hay diline sağlık kardesim. Suriyeli ve afgan yuvası olmuş, kendi milletinden vazgeçmiş bir ülkeyiz. Adamlar tabi ki sevmez.
Öncelikle yanlış anlaşılan nokta şu ; Elinizi vicdanınıza koyun ve buraya değil ; kendi içinize kendi benliğinize şunu sorun ?
Doğmuşum , büyümüşüm bu ülkede yaşıyorum . Bu ülkede gördüğüm saf kötülük ne kadar iyilik güzellik ne kadar ?
Göreceli bir kavram gibi düşünebilirsiniz yeterince sıyrılamadıysanız şayet kabuğunuzdan . Edebiyat yapmıyorum .
Yeterli bir öğrenim seviyesine ulaşmış , standart donanıma kesinlik ile sahip , dünyayı tanıyan , T.C Anayasasına göre bütün ödevlerini yerine getirmiş ve askerliğini de yapmış sicili tertemiz bir insansanız :
Ülkemizi ; saf kötülükten ibaretmiş gibi görüyorsunuz . Ülkemizin size hiç bir faydası olmadığı gibi çok zararlı olduğunu görüyorsunuz , İnsanların birbirlerine karşı çok kötü davrandıklarını ; birbirine zarar vermek için elinden geleni yaptıklarını görüyorsunuz .
Kötülük , Cehalet , Cahillik , Çirkeflik , Şirretlik ; bunları göremiyorsanız zaten çok kötü bir insansınızdır .
Çünkü ülkemde ; Saf kötülük bir inanç bir din . Bu dine aykırı giden kimseye de yaşam şansı bırakmıyor .
Ben söyledim siz anlayın , ister dövün ister sövün .