Hocam anladığım kadarıyla varis gibi bir şeymiş, ayaklarınızı havaya dikerseniz ağrınız hafifler diye düşünüyorum.
Varisle ilgisi var sanırım evet hocam ama öyle geçecek bir ağrı değil
2007 de ameliyat oldum operasyon 30 dk sürmüştü. şuan sıkıntı yok bölgede vucut sıcaklığı arttığı için sperm sayısı azalmakta mutlaka tedavi olmalısınız. ilaç kullanmadım hiç. ameliyat ile direk atlattım geçmiş olsun
Geçmiş olsun sizede, ağrılar tamamen geçti mi?
Hocam bende de bir ağrı var şu sıra sol bacağımda üst taraflarda acaba ne gibi belirtileriniz var? Yani fiziksel olarak görünürde bir şey var mı? Ben de kasık kısmında yok ağrı. Bazen hafif oluyor sadece.
Hocam sol baldır ve testis kısmı sürekli ağrıyor, fiziksel olarak bir şey yok bende. Bacağın kök kısmı daha değişik bir ağrı yapıyor bacağıma ve belime vuruyor. Geçmiş olsun sizde kısa sürede görünün.
Bende de var ama şükür ağrı yapmıyor. Aynen varis gibi damarlar şişiyor. Bende de bazen baldırdan kalçaya uzanan bir ağrı oluyor acaba onunla mı alakalı?
Bende ameliyat olmayı düşünüyorum. Kasıktan girip toplardamarı tıkıyorlar sanırım.
Fiziksel olarak görüntüde bir sıkıntı yok hocam baldır ve testis kısmı şiddetli sürekli ağrıyor, son bir kaç günde daha arttı. Bunun tek çözümü ameliyat sanırım henüz gidemedim ürolojiye. Geçmiş olsun sizde kısa zamanda görünün.